Geamănu îl atacă pe Becali, susţinând că i-ar fi oferit un milion de euro în schimbul tăcerii

04 Mai 2009   •   21:14
Geamănu îl atacă pe Becali, susţinând că i-ar fi oferit un milion de euro în schimbul tăcerii sandu geamanu

Sandu Geamănu atacă familia Becali. Liderul presupusei bande de hoţi susţine că Gigi Becali şi verii acestuia i-ar fi oferit un milion de euro pentru a păstra tăcerea.

Un milion de euro contra unei promisiuni că nimeni nu va vorbi despre sechestarea celor trei persoane. Asta susţine Sandu Geamanu că i-au propus, în februarie, membrii familiei Becali. Bani în schimbul muşamalizării incidentului din Pipera. Pentru un milion de euro, Geamanu ar fi trebuit sa îi convingă şi pe cei trei presupuşi hoţi să nu depună plângere la poliţie. Însă liderul celor trei persoane arestate susţine că a refuzat această înţelegere.

Mai mult, luni le-a spus magistraţilor că deţine informaţii referitoare la acest dosar, dar nu vrea să dezvăluie nimic momentan. Gigi Becali s-a enervat numai la auzul numelui lui Sandu Geamănu şi a evitat să dea un raspuns

?Să înregistraţi voi ce spune el la Tribunal că am dat... Gata, măi, lăsaţi-mă! Lăsaţi-mă naibii în pace! Hai! Ciao!?, a spus Becali.

Revenind la Sandu Geamănu, el s-a prezentat luni în faţa magistraţilor deoarece procurorii au făcut recurs şi au cerut din nou cercetarea sa în stare de arest. Nu au reuşit să-l aducă după gratii. Un alt lucru interesant spus de Geamănu este că, pe 4 februarie, şeful de atunci al Poliţiei Capitalei, Marian Tutilescu, i-ar fi pus la dispoziţie o maşină care l-a dus la poliţie, unde i-ar fi identificat pe bodyguarzii patronului stelist pe baza unei înregistrări stocate într-un telefon mobil.

Observator

x close