Antena 3 CNN Actualitate Gelos că amanta nu-l mai bagă în seamă, un bărbat a făcut un gest necugetat. Acum este cercetat de poliţie pentru tentativă de omor

Gelos că amanta nu-l mai bagă în seamă, un bărbat a făcut un gest necugetat. Acum este cercetat de poliţie pentru tentativă de omor

Gelos că amanta nu-l mai bagă în seamă, un bărbat a făcut un gest necugetat. Acum este cercetat de poliţie pentru tentativă de omor
de O.P.    |    26 Ian 2015   •   05:44

Un gorjean gelos a vrut să-i atragă atenţia amantei cu câteva focuri de armă. Bărbatul, supărat că femeia cu care avea o relaţie de aproape un an nu îi mai răspunde la telefon şi-a luat arma şi a tras după ea un foc, dar din fericire nu a rănit-o.

În faţa poliţiştilor, agresorul a povestit că a fost agresat de amantă, însă acum el este cercetat sub acuzaţia de tentativă de omor.

Incidentul a avut loc în localitatea gorjeană Băleşti. Gelos că amanta cu 32 de ani mai tînără decît el nu-i mai răspunde la telefoane, un localnic s-a dus la ea la poartă ca să-i ceară socoteală, înarmat cu un pistol. Cearta a degenerat şi bărbatul a apăsat pe trăgaci.

După ce a deschis focul, bărbatul a fugit în pădure. Abia după trei ore, poliţiştii l-au găsit şi l-au dus la audieri, împreună cu amanta şi cu soţul acesteia.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti sub acuzaţia de tentativa de omor. Acum el va trebui să dea socoteală în faţa legii, dar şi în faţa soţiei şi a copiilor care sunt de-o vârstă cu amanta.

×
Subiecte în articol: gelozie amanta focuri de arma
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close