Antena 3 CNN Actualitate Gelu Oltean, fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne, reținut de DIICOT

Gelu Oltean, fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne, reținut de DIICOT

Gelu Oltean, fostul șef al DGIPI (Direcția de protecție internă, fostul serviciu secret al Ministerului de Interne), a fost reținut duminică de procurorii DIICOT Brașov într-un dosar de trafic și consum de droguri.

Gelu Oltean, fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne, reținut de DIICOT
Foto: Agerpres
15 Dec 2019   •   20:04

Alături de fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne au mai fost reținute două persoane, iubita acestuia, fondatoarea unei clinici de welleness și un cetățean britanic.

Gelu Olteanu ar fi organizat într-o casă din judeţul Dâmboviţa reuniuni de consum de droguri, inclusiv DMT, un drog puternic halucinogen şi considerat de mare risc, fiecare persoană participantă plătind în jur de 500 de euro. La aceste reuniuni de consum de droguri ar fi participat uneori şi zeci de persoane. Cei trei au fost arestaţi preventiv, după ce au fost prezentaţi unei instanţe din judeţul Braşov, au mai precizat sursele menţionate.

„Procurorii DIICOT Braşov au reţinut trei persoane, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc, u informat duminică seară reprezentanţii DIICOT. Persoanele respective organizau într-o casă din judeţul Dâmboviţa reuniuni de consum de DMT (dimetyltriptamina), un drog de mare risc, ce conţine Ayahuasca, se mai arată în informarea DIICOT”, potrivit unui comunicat al DIICOT.

 

×
Subiecte în articol: Gelu Oltean DIICOT
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close