Antena 3 Actualitate Gelu Oltean, fostul șef de la Doi și-un sfert, rămâne după gratii

Gelu Oltean, fostul șef de la Doi și-un sfert, rămâne după gratii

19 Dec 2019   •   15:13
Gelu Oltean, fostul șef de la Doi și-un sfert, rămâne după gratii
Sursa foto: sursă foto: Captură Antena 3

Gelu Oltean, fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne, rămâne în arest, după ce Curtea de Apel Brașov i-a respins apelul și solicitarea de cercetare în libertate.

UPDATE: Decizia este definitivă. Gelu Oltean a fost adus, joi, cu duba la Tribunalul Brașov. Acesta a contestat măsura arestului preventiv într-un dosar de trafic de droguri, alături de concubina sa şi un cetăţean britanic.  

Gelu Oltean, fostul șef de la Doi și-un sfert, rămâne după gratii

----------------------------

Fostul șef al DGIPI, Gelu Oltean, a fost adus joi cu duba la Tribunalul Brașov. Potrivit informațiilor, acesta a contetat măsura arestului preventiv.

Amintim că Gelu Oltean, Vanessa Youness şi Thomas Lishman au fost arestaţi preventiv duminică de Tribunalul Braşov, fiind acuzaţi de punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, a unui local pentru consumul ilicit de droguri şi desfăşurarea de operaţiuni privind circulaţia drogurilor de mare risc.

Gelu Olteanu ar fi organizat într-o casă din judeţul Dâmboviţa reuniuni de consum de droguri, inclusiv DMT, un drog puternic halucinogen şi considerat de mare risc, fiecare persoană participantă plătind în jur de 500 de euro. La aceste reuniuni de consum de droguri ar fi participat uneori şi zeci de persoane. Cei trei au fost arestaţi preventiv, după ce au fost prezentaţi unei instanţe din judeţul Braşov, au mai precizat sursele menţionate.

Citește Și Ce este Ayahuasca, drogul folosit la întâlnirile secrete ale lui Gelu Oltean

Gelu Oltean, fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne, contestă arestul preventiv

×
Subiecte în articol: Gelu Oltean DGPI

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close