Antena 3 CNN Actualitate Gelu Voican Voiculescu: Dacă soţii Ceauşescu încăpeau pe mâna populaţiei, erau făcuţi bucăţi (VIDEO)

Gelu Voican Voiculescu: Dacă soţii Ceauşescu încăpeau pe mâna populaţiei, erau făcuţi bucăţi (VIDEO)

Gelu Voican Voiculescu: Dacă soţii Ceauşescu încăpeau pe mâna populaţiei, erau făcuţi bucăţi (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Iul 2010   •   11:19

Deshumarea soţilor Ceauşescu pune capăt speculaţiilor cu privire la evenimentele petrecute imediat după Revoluţie, este de părere Gelu Voican Voiculescu, cel care s.a ocupat de înmormântarea cuplului dictator.

?Imaginile de azi confirmă imaginile filmate în momentul înhumării. Au fost înmormântaţi pe 30 decembrie în cimitirul Ghencea civil. Nu este normal să prolifereze atâtea legende delirante şi elucubraţii asupra unui fapt. Azi s-a confirmat că au fost găsite cele două sicrie cu corpurile soţilor Ceauşescu. După 21 de ani nu mai sunt recognoscibile pentru a ne putea baza pe imagini. Testele ADN ne vor confirma acest lucru? a spus Gelu Voican Voiculescu la Antena 3.

El a explicat şi de ce s-a procedat în maniera care a făcut ca asupra înhumăriii celor doi să planeze semne de întrebare.

?Totul s-a făcut în febra acelor evenimente, în grabă şi de teama ca ura populaţiei să nu se reverse şi asupra cadavrelor celor doi. Dacă soţii Ceauşescu ar fi încăput pe mâna populaţiei, ar fi fost făcuţi bucăţi? a arătat acesta.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Nicolae Ceauşescu
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close