Antena 3 CNN Actualitate ”Drum lin spre Cer!” | El este George, șoferul dubiței zdrobite ieri, între două TIR-uri, pe A1. Anul următor avea programată nunta

”Drum lin spre Cer!” | El este George, șoferul dubiței zdrobite ieri, între două TIR-uri, pe A1. Anul următor avea programată nunta

Cinci bărbați au murit, ieri, într-un cumplit accident petrecut pe autostrada A1, când o dubiță a fost strivită între două tiruri.

”Drum lin spre Cer!” | El este George, șoferul dubiței zdrobite ieri, între două TIR-uri, pe A1. Anul următor avea programată nunta
Sursa foto: Facebook / George Badoi
de Laura Dinu    |    20 Sep 2023   •   14:46

George se afla la volanul dubiței prinsă între cele două tiruri, ieri, pe autostrada A1. Bărbatul, alături de alți patru colegi, toți angajați ai unei firme de construcții, se îndreptau spre București, la muncă.  

Din păcate, șoferul unui tir, care susține că a fost orbit de soare, a izbit puternic o mașină care circula regulamentar pe autostradă, împingând-o pe banda de urgență. Ulterior, a lovit dubița și un alt tir ce se afla în fața acesteia. Mașina în care se aflau cei cinci muncitori a fost strivită la propriu între cele două tiruri. Bărbații care se aflau în autovehicul nu au avut nicio șansă.  

George, șoferul dubiței, avea doar 34 de ani. Anul următor urma să se căsătorească. Bărbatul era extrem de iubit și apreciat de apropiați, iar aceștia sunt în stare de șoc după moartea lui.  

Pe rețelele sociale curg acum mesajele de condoleanțe din partea tuturor celor care l-au iubit. 

”Drum lin spre Cer! Dumnezeu să te odihnească și să te aibă în pază, George!

Drum lin către îngeri, prieten drag!!! Mult prea devreme... nu am cuvinte... Condoleanțe familiei și putere sa treacă peste acest necaz!!! O sa rămâi veșnic în amintirea noastră, vesel și plin de viață!!! Dumnezeu să te ierte, prieten drag!”, scriu prietenii. 

”Trebuia să fiu și eu în mașină”

Un al șaselea coleg al muncitorilor, care trebuia să se afle în mașină cu ei, a fost sunat în ultima clipă de șef care l-a rugat să rămână în localitate.  

”Aseară m-a sunat domnul director să nu mă duc, că am altă problemă aici... Și trebuia să fiu și eu în mașină”, a declarat colegul acestora, plângând cu lacrimi amare, potrivit Observator

×
Subiecte în articol: accident autostrada a 1
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close