Antena 3 CNN Actualitate George Simion: ''Cu siguranţă, le-am încurcat socotelile prin intrarea AUR în Parlament''

George Simion: ''Cu siguranţă, le-am încurcat socotelile prin intrarea AUR în Parlament''

Liderul AUR, George Simion, a declarat, duminică seara, în cadrul emisiunii ''Subiectiv'', că a avut diverse discuţii şi negocieri ,''şi cu aşa-zisa stângă şi cu aşa-zisa dreaptă'', iar acum, ''Alianţa pentru Unirea Românilor'' trebuie să propună şi o variantă de prim-ministru.

George Simion: ''Cu siguranţă, le-am încurcat socotelile prin intrarea AUR în Parlament''
de Iulia Gorgorin    |    13 Dec 2020   •   22:20

''Am avut discuţii, negocieri şi cu aşa-zisa stângă şi cu aşa-zisa dreaptă. Cu siguranţă, le-am încurcat socotelile prin intrarea AUR în Parlament. Se pare că nu pot forma nici unii, nici alţii vreo coaliţie de guvernare. Suntem bucuroși, pentru că nici unii, nici alții, nu ne propun niște nume care să ne convingă, așa că, va trebui mult și bine, să discutăm fiecare articol, fiecare punct, fiecare numire. O să întreb mâine.

Venim cu o variantă de prim-ministru, chiar dacă pare că nu are sens, că au stabilit pe bilețele. Ludovic Orban a scris pe un bilețel, Klaus Iohanns a scris pe un bilețel. Nu știu de ce ne mai convoacă pe noi la consultări. Parcă ei se consultă acolo între ei și noi și noi nu am exista. Ei hotorăsc bătaia pe ciolan.

Noi acum suntem contactați pentru interesele dumnealor

Am fost contactați și domnii de la PNL, și de domnii de la PSD, pentru că întâi trebuie să își treacă Camera Deputaților și Senatul, înainte să își numească Guvernul lor, dar nu mai au Parlamentul lor, cum voiau. Ei se gândeau, trece PMP-ul, gata, avem majoritatea asigurată, totul e în regulă, cu Băsescu suntem tovarăși vechi de guvernare, că a fost PMP-ul la guvernare, da? În momentul ăsta, vor avea o nucă tare. Am discutat, pentru că e normal să discuți cu toți. 

Pe noi nu ne interesează să ne angajăm rude, prieteni, în aparatul se stat

 De abia i-am covins să îi punem pe buletinele de vot, ca să avem oameni în secțiile de votare. De abia i-am convins să își competeze dosarul ăla de candidatură, că altfel, nu se putea să avem reprezentanți în secții. Nu avem un aparat din ăsta, care să înțesăm și noi statul român, deja slăbit mult prea mult de membri de partid. Asta s-a întâmplat în ultimii 30 de ani. Fiecare partid  care voia să ajungă la putere, voia să ajungă la putere, ca să își anagajeze pe diferite funcții de demnitate publică. Ne dorim foarte mult să ajugem la putere. Vedem că aveam de-a face cu un sistem care nu pare atât de periculos, cum ne era prezentat.

Acum e rândul generației noastre să ne facem datoria față de poporul român

M-au descoperit! M-am dus la meciuri de fotbal în tinerețea mea. Și mă mai duc încă. Deci, asta e marea problemă cu mine, că mergeam în galerie, deci vă dați seama. Nu au ce să ne reproșteze. Noi avem un angajament față de alegătorii noștri, care în momentul au fost 10%, dar din ce am văzut într-un sondaj de opinie, doar 40% dintre cei care au mers la vot auziseră de AUR. Acum, suntem în fața poporului român, suntem în fața publicului telespectator pe care îl repsectăm. Sunt părinții și bunicii noștri care se uită la televiziuni. Sunt părinții și bunicii noștri care ne-au dat o Românie fără datorii, nu România asta din anul 2020 care se împrumută cu un miliard pe minut și care l-a avut ministru de Finanțe, pe acest Florin Cîțu. Acum e rândul generației noastre să ne facem datoria față de poporul român și vom începe, respectând votanții AUR, pentru că au fost batjocoriți în ultima săptămână '', a spus George Simion, liderul partidului AUR (Alianţa pentru Unirea Românilor).

 

×
Subiecte în articol: George Simion socoteli aur parlament Subiectiv
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close