Antena 3 CNN Actualitate George Simion cere două demisii în urma incendiului de la "Matei Balș". Ultimatumul pe care îl dă liderul AUR

George Simion cere două demisii în urma incendiului de la "Matei Balș". Ultimatumul pe care îl dă liderul AUR

Copreședintele AUR George Simion a anunțat, vineri, la Antena 3 că cere demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, și a secretarului de stat în MAI Raed Arafat. Simion a dat și un ultimatum celor doi pe care îi consideră vinovați de tragedia de la Matei Balș.

George Simion cere două demisii în urma incendiului de la "Matei Balș". Ultimatumul pe care îl dă liderul AUR
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    29 Ian 2021   •   17:45

"Așteptăm aceste demisii până mâine la ora 5.00. Dacă mâine la ora 5.00 nu vor veni aceste demisii o să fim în fața Ministerului Sănătății pentru că nu este posibil așa ceva. Nu este posibil dublul standard pe care domnul Voiculescu îl folosește în acest moment.

Când era în opoziție cerea demisii. După Piatra Neamț a cerut demisii. E ministrul sănătății, totuși. Nu e posibil ca domnul Arafat să treacă prin toate aceste incendii, prin Colectiv, Maternitatea Giulești, ce s-a întâmplat în Munții Apuseni, prin Piatra Neamț și Matei Balș și să fie 'nemuritor și rece'.

Nu e posibil ca noi, poporul român, să fim batjocoriți în asemenea hal. Să-și dea cineva demisia acum, pentru că dacă era un guvern de altă coloratură politică Klaus Iohannis asta făcea: cerea demisii. E guvernul lui de data asta", a spus George Simion, în emisiunea Decisiv moderată de Cătălina Porumbel.

Un incendiu a avut loc în această dimineață la un pavilion al spitalului Matei Balș din Capitală, pacienții fiind evacuați. Incendiul a avut loc la parterul unui corp de cladire, în care se aflau în jur de 100 de persoane, conform reprezentanților spitalului. Reprezentanții ISU spun că au evacuat 120 de pacienți. În urma incendiului, cinci persoane au murit.

 

×
Parteneri
Alertă ANM: Cod portocaliu de averse torenţiale! Unde plouă de rupe
x close