Antena 3 CNN Actualitate George Simion (AUR): "Ne bucură demisia lui Orban. Nu facem nicio coaliţie de guvernare"

George Simion (AUR): "Ne bucură demisia lui Orban. Nu facem nicio coaliţie de guvernare"

Liderul AUR, George Simion, a declarat, luni, că formaţiunea sa nu va intra într-o coaliţie de guvernare şi că nu va vota în favoarea vreunuia dintre candidaţii vehiculaţi, până în prezent, pentru şefia noului cabinet.

George Simion (AUR): "Ne bucură demisia lui Orban. Nu facem nicio coaliţie de guvernare"
de Adrian Iclozan    |    07 Dec 2020   •   19:45

Simion a arătat că rezultatele alegerilor de duminică arată că Alianţa pentru Unirea Românilor este a patra forţă politică parlamentară, cu peste 500.000 de votanţi, care va deţine între 11 şi 12 mandatele noului legislativ.

"Nu îi vom dezamăgi pe votanţi. Ce am stabilit şi felul cum ne raportăm la partidele sistemului va rămâne aşa cum am anunţat. Nu facem nicio coaliţie la guvernare.

Numele anunţate până acum pentru funcţia de prim-ministru nu ne satisfac. Parlamentarii AUR nu îi vor vota pe aceşti indivizi. Aşteptăm din partea partidelor de pe primele locuri să vedem ce opţiuni asumate oficial au (...) AUR nu tranzacţionează voturile susţinătorilor. Nu putem să îi dezamăgim, nu putem face coaliţie nici cu aşa-zisa stângă, nici cu aşa zisa dreaptă.

Simion: De azi, de pregătim pentru următoarele alegeri, fie ele la termen sau nu

Mergem pe calea noastră, de azi începem campania pentru noua rundă de alegeri, fie că sunt la termen sau nu.

Ne bucurăm că premierul Orban a înţeles să îşi asume rezultatele pentru guvernarea dezastruoasă şi, aşa cum i-am cerut şi noi, şi-a dat demisia. Sperăm că această demisie răzbună şi modul dezastruos în care a fost organizat votul românilor în străinătate", a afirmat liderul AUR.

×
Parteneri
Schimbarea care îi vizează pe toţi şoferii români, din iunie 2023
x close