Antena 3 CNN Actualitate Georgian Ene a murit împușcat în Italia, în timpul unui jaf. În România, prietenii îl văd ca pe un „Robin Hood”

Georgian Ene a murit împușcat în Italia, în timpul unui jaf. În România, prietenii îl văd ca pe un „Robin Hood”

Georgian Ene a murit la doar 32 de ani, după ce a fost împușcat mortal în timpul unui jaf, în Italia.

Georgian Ene a murit împușcat în Italia, în timpul unui jaf. În România, prietenii îl văd ca pe un „Robin Hood”
Sursa foto: Foto: Facebook/Georgian Ene
21 Feb 2020   •   09:59

Georgian, care era din Ianca, judeţul Brăila, a fost împuşcat în timp ce încerca să jefuiască împreună cu alte persoane o vilă din apropiere de Bologna. Paznicul susține că a fi tras la întâmplare cinci focuri de armă, ca să îi sperie pe hoţi, dar dimineaţa i-a găsit trupul fără viaţă al tânărului român. Bărbatul de 68 de ani este cercetat acum pentru omor calificat

Citește și: Român împușcat mortal în Italia. Georgian avea 32 de ani, iar familia a aflat despre tragicul eveniment de pe Facebook

Potrivit presei italiene, tânărul ar fi făcut parte dintr-o grupare care ar fi dat nu mai puţin de şase spargeri, în 3 ore, în noaptea respectivă.

După ce vestea morții lui Georgian a ajuns în România, prietenii tânărului au transmis mesajele de condoleanţe pe pagina lui de pe o reţea socială, îl înfăţişează ca pe un Robin Hood, care fură din străinătate, dar, în România, era cunoscut pentru donaţii şi fapte bune. Tânărul nu are un trecut infracţional în ţara noastră, scrie stirileprotv.ro.

×
Subiecte în articol: Georgian Ene robin hood roman impuscat
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close