Antena 3 CNN Actualitate Georgiana a murit în avionul prăbuşit la Letca Nouă, după ce iubitul i-a făcut cadou zborul | Mesajul cutremurător al iubitului

Georgiana a murit în avionul prăbuşit la Letca Nouă, după ce iubitul i-a făcut cadou zborul | Mesajul cutremurător al iubitului

Iubitul tinerei în vârstă de 28 de ani care a murit în accidentul aviatic de la Letca Nouă, judeţul Giurgiu, a transmis un mesaj cutremurător, la o zi după tragedie. El a fost cel care i-a făcut cadou iubitei sale zborul care i-a adus sfârşitul.

Georgiana a murit în avionul prăbuşit la Letca Nouă, după ce iubitul i-a făcut cadou zborul | Mesajul cutremurător al iubitului
Sursa foto: ISU | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Aug 2022   •   18:27

Georgiana s-a urcat în avionul pilotat de Valentin Anghel, ieri, după ce chiar iubitul i-a făcut cadou zborul. La scurt timp după decolare, pilotul a pierdut controlul aparatului de zbor, iar acesta s-a prăbuşit într-o pădure de lângă aerodromul de la Letca Nouă.

Din nefericire, atât pilotul Valentin Anghel, cât şi Georgiana Popa, pasagera în vârstă de 28 de ani, au murit pe loc în urma impactului, mai ales că avionul a luat foc după ce s-a prăbuşit.

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă, iar o expertiză va stabili cauza exactă a prăbuşirii. Potrivit unor surse din anchetă, o primă ipoteză luată în calcul este eroarea de pilotaj.

Asta înseamnă că, la un moment dat, în timpul zborului, pilotul Valentin Anghel ar fi comis o greşeală care a condus la tragedia aviatică.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mesajul cutremurător al iubitului Georgianei

"Ma pui mic e prea devreme … Din pacate Georgiana nu mai este.

In mod normal nu e deloc greu sa faci o postare dar acum e infernal. Pentru voi care o cunoasteti… ieri m-a lasat singur si nu s-a mai intors.

Te iubesc!", a scris Florin în postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Letca Nouă Giurgiu accident aviatic
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close