Antena 3 CNN Actualitate "Ieșea revoluție, oamenii nu răbdau!". Reacția unui german, după ce a intrat într-un supermarket din România

"Ieșea revoluție, oamenii nu răbdau!". Reacția unui german, după ce a intrat într-un supermarket din România

Un cetăţean german a rămas surprins de prețurile dintr-un supermarket din România. Bărbatul spune că există o diferență semnificativă între Germania și țara noastră, din acest punct de vedere.

"Ieșea revoluție, oamenii nu răbdau!". Reacția unui german, după ce a intrat într-un supermarket din România
Sursa foto: Profimedia Images
de Roxana Mihăiescu    |    24 Ian 2024   •   15:24

Bărbatul se afla împreună cu partenera de viață, în momentul în care a intrat în supermarketul din Sibiu. În cadrul unui clip pe care l-a postat pe rețelele sociale, germanul a mărturisit că este obișnuit să facă achiziții în același lanț de supermarketuri și în Germania, la München.

Aflat în țara noastră, bărbatul a rămas surprins de diferența de preț dintre România și Germania.

"Am intrat în magazin la Sibiu, să facem niște cumpărături și pentru noi, că tot am reușit în sfârșit să petrec sărbătorile acasă, în țară, dar avem în plan să le luăm cele necesare și părinților. Aici trebuie să spun și că nu am mai reușit să ajung în țară de dinainte de pandemie, iar ce am găsit acum în magazine nu m-a surprins, m-a șocat de-a binelea", a spus el.

Bărbatul susține că sunt mult mai scumpe produsele în România decât în Germania.

"S-au scumpit toate și în Germania, după pandemie și după război, dar ce am văzut în România... Sincer, ieșea scandal dacă făceau asta la noi, în Germania, să pună chiar asemenea prețuri... Exagerez poate, dar ieșea revoluție, oamenii nu răbdau! Văd că laptele pe care îl dau mamele copiilor costă mai mult în România, brânza la fel, e mai scumpă în România, dar și cârnații și carnea și majoritatea derivatelor. Am văzut că situația e cam la fel și când e vorba de deodorante sau detergenți. Inuman! Din ce bani își face cumpărăturile românul plătit cu salariul minim pe economie când sunt asemenea prețuri? Înțeleg că magazinul se adaptează în funcție de cerere și ofertă și pune ce prețuri consideră de cuviință, e dreptul lor, dar totuși...", a mai adăugat el, notează Adevărul.


 

×
Subiecte în articol: Supermarket Sibiu
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close