Antena 3 CNN Actualitate Geronimo Răducu Brănescu, numit preşedinte al ANSVSA de premierul Grindeanu

Geronimo Răducu Brănescu, numit preşedinte al ANSVSA de premierul Grindeanu

Geronimo Răducu Brănescu, numit preşedinte al ANSVSA de premierul Grindeanu
Sursa foto: Foto: presedincy.ro
09 Ian 2017   •   23:11

Geronimo Răducu Brănescu a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu, potrivit Agerpres.

Totodată, premierul Grindeanu l-a eliberat pe Radu Roatiş Cheţan din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al ANSVSA.

Potrivit unei alte decizii a premierului, Ion-Claudiu Teodorescu va exercita, cu caracter temporar, funcţia publică vacantă din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general al Ministerului Justiţiei.

Pe de altă parte, conform altor decizii ale prim-ministrului, Daniela Giurcă a fost eliberată, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Erika Stanciu va fi eliberată, la cerere, la data de 11 ianuarie, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Apelor şi Pădurilor, iar Horaţiu Silviu Anghelescu a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

De asemenea, Sorin Grindeanu a decis eliberarea lui Gheorghe Pătraşcu din funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei Naţionale, a lui Cezar-Radu Soare şi a Mihaelei Vrabete din funcţiile de secretari de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, respectiv a lui Radu Mihaiu şi a Alinei Seghedi din funcţiile de secretari de stat la Ministerul Fondurilor Europene.

Toate aceste decizii au fost publicate luni în Monitorul Oficial.

×
Subiecte în articol: ANSVSA
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close