Gerul face victime. Cel puţin 13 oameni au murit îngheţaţi din cauza frigului

de N.B.    |    31 Ian 2012   •   22:14
Gerul face victime. Cel puţin 13 oameni au murit îngheţaţi din cauza frigului Foto: austinrealestatesecrets.blogspot.com

Gerul loveşte precum un asasin . Cel puţin 13 oameni au murit până acum, şase dintre ei numai în de luni noapte până marţi. Fără adăpost şi fără căldură, oamenii străzii au căzut primii. Cei mai norocoşi dintre ei au fost salvaţi şi duşi în adăposturile de noapte, care au devenit neîncăpătoare.

Un bărbat din Arad a murit în adăpostul său de metal. Vecinii povestesc cum bărbatul i-a salutat seara şi le-a spus că se văd de dimineaţă, dimineaţă pe care nu a mai prins-o, însă.

La Craiova, o femeie care s-a adăpostit de frig sub scara unui bloc a fost găsită moartă dimineaţa de locatari. Fără căldură, în casă este uneori mai frig decât afară. O bătrână bolnavă din Neamţ a ieşit în toiul nopţii în curte. A făcut câţiva paşi şi s-a prăbuşit.

Din gări, din canale, din scări de bloc, oamenii străzii au ieşit disperaţi după ajutor. Unii ştiau deja unde trebuie să se ducă. Alţii au auzit abia aseară de adăposturile de noapte.

 
Get Adobe Flash player

x close