Antena 3 CNN Actualitate Gerul face victime printre oamenii străzii

Gerul face victime printre oamenii străzii

Gerul face victime printre oamenii străzii
08 Ian 2015   •   15:01

Un om al străzii a murit îngheţat lângă o clădire dezafectată din Miercurea Ciuc. Un alt om a fost găsit mort într-un parc din Ploieşti. Autorităţile prahovene au luat mai multe persoane fără adăpost de pe străzi şi le-au dus într-un centru social de noapte. Şi la Iaşi poliştii au strâns oamenii de pe străzi ca să-i salveze de la îngheţ. Unii, însă, au refuzat ajutorul.

Bărbatul găsit îngheţat în parcul din Ploieşti nu avea un adăpost şi dormea pe unde apuca. Nu a mai rezistat gerului din noaptea trecută şi până dimineaţa a murit. Prietenul său spune că a încercat să îl ajute şi l-a luat în canal cu el.

Autorităţile locale din Ploieşti au adunat zeci de oameni ai străzii şi i-au dus la un centru de noapte. Oamenii au primit mâncare şi ceai cald.

Şi la Iaşi autorităţile au adunat de pe străzi şi gări toţi oamenii fără adăpost şi i-au dus la un adăpost social. Mulţi dintre ei au refuzat ajutorul.

La staţia meteo de la Făgăraş s-au înregistrat minus 29,5 grade Celsius. Meteorologii spun că a fost ce mai geroasă noapte din ultimii 53 de ani.

×
Subiecte în articol: ger frig
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close