Antena 3 CNN Actualitate Gest extrem. Un deţinut de la Penitenciarul Focşani şi-a înfipt un cui în cap şi a înghiţit o lingură

Gest extrem. Un deţinut de la Penitenciarul Focşani şi-a înfipt un cui în cap şi a înghiţit o lingură

Gest extrem. Un deţinut de la Penitenciarul Focşani şi-a înfipt un cui în cap şi a înghiţit o lingură
Sursa foto: Foto: Video News
de S.T.    |    12 Feb 2014   •   14:34

Un deţinut de la Penitenciarul Focşani care are de executat o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru furt şi-a înfipt un cui în cap şi a înghiţit o lingură, în urma incidentului el fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, transmite Mediafax.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă spun că atunci când a fost adus la unitatea medicală bărbatul nu a colaborat cu medicii, refuzând iniţial să îi fie scos cuiul, care îi străpunsese doar pielea, nu şi craniul.

În ceea ce priveşte lingura pe care a înghiţit-o, medicii au precizat că obiectul va fi eliminat. Ulterior deţinutul a refuzat internarea, el fiind transferat din nou la Penitenciarul Focşani.

"Starea de sănătate a deţinutului este stabilă, fapt pentru care acesta a fost readus în unitate, unde este în continuare supravegheat în infirmeria unităţii", a adăugat purtătorul de cuvânt al penitenciarului.

Motivul care a stat la baza gestului său ar putea fi faptul că, în perioada următoare, ar avea un termen într-un dosar şi ar fi trebuit să ajungă la Bucureşti.



×
Subiecte în articol: detinut
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close