Antena 3 CNN Actualitate Gest nesperat în scandalul lui Ilie Năstase: ”Dacă sunteţi ofensaţi de asta, ar trebui să plecaţi de pe această planetă!”

Gest nesperat în scandalul lui Ilie Năstase: ”Dacă sunteţi ofensaţi de asta, ar trebui să plecaţi de pe această planetă!”

Gest nesperat în scandalul lui Ilie Năstase: ”Dacă sunteţi ofensaţi de asta, ar trebui să plecaţi de pe această planetă!”
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
28 Apr 2017   •   09:13

Scriitorul şi vloggerul britanic, Thomas Baden-Riess, a făcut un gest nesperat în scandalul lui Ilie Năstase. Potrivit Prosport.ro, acesta a sărit în apărarea fostului tenismen, spunând că primul lider ATP a fost hăituit de jurnaliştii care au sentimente de ură faţă de români.

"Ilie Năstase a făcut un comentariu despre copilul nenăscut al Serenei Williams, iar reacţia presei este una incredibilă. Năstase a fst vânat de jurnaliştii needucaţi care îi urăsc pe români! Fostul mare jucător de tenis a spus: ”Oare ce culoare va ieşi copilul? Ciocolată cu lapte?”. Ei bine, dacă voi credeţi că asta e o remarcă rasistă, dacă sunteţi ofensaţi de asta, ar trebui să plecaţi de pe această planetă!”, a declarat Baden-Riess.

Reacțiile dacă gluma lui Năstase a fost un rasistă sunt împărţite, cert este că Serena Williams s-a simţit jignită de spusele românului: "Sunt dezamăgită că trăim într-o societate în care oameni ca Ilie Năstase pot face astfel de comentarii rasiste la adresa mea şi a copilului meu nenăscut!", a scris liderul mondial al circuitului WTA pe Instagram.

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close