Antena 3 CNN Actualitate Gestul unui poliţist din Sibiu, viral pe TikTok: "M-aţi făcut să plâng direct!"

Gestul unui poliţist din Sibiu, viral pe TikTok: "M-aţi făcut să plâng direct!"

Gestul unui poliţist din Sibiu a fost apreciat pe TikTok de zeci de mii de oameni în numai câteva ore, după ce acesta i-a făcut o surpriză uriaşă unui şofer de Dacia 1310.

Gestul unui poliţist din Sibiu, viral pe TikTok: "M-aţi făcut să plâng direct!"
Sursa foto: TikTok | norristk7
de Alin Tarnovschi    |    17 Feb 2022   •   20:54

Viorel Teacă, un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, cunoscut pentru numeroasele sale acţiuni, în special pentru a ajuta copiii, a fost lăudat de mii de oameni, astăzi, după ce l-a tras pe dreapta pe un şofer care conducea un autoturism Dacia.

Iniţial, poliţistul l-a lăsat pe şofer să creadă că va fi amendat, însă a observat o fetiţă în vârstă de şapte ani pe bancheta din spate a maşinii.

I-a luat actele şoferului şi s-a întors la autospeciala din care filma colegul său şi l-a anunţat că îi va face o surpriză.

Apoi, poliţistul şi colegul său au coborât, au deschis portbagajul autospecialei şi au ales un cadou pentru fetiţa din Dacie: un ghiozdan, dar şi dulciuri.

Agentul s-a întors la şoferul tras pe dreapta, care aştepta să fie amendat, şi l-a anunţat că de această dată scapă cu un avertisment, explicându-i totodată că îi va face un cadou fetiţei.

Clipul video postat pe TikTok are, în acest moment (ora 20.50), aproape 450.000 de vizualizări şi 32.000 de aprecieri, precum şi peste 1500 de comentarii.

Cele mai apreciate comentarii sunt:

"Ce gest frumos. Felicitări! Rar aşa oameni ca dumneavoastră. Multă sănătate!" - Mihaela.

"Cam care e procentul politistilor cu asemenea atitudine, comportament si fapte (firesti de altfel) ? Felicitari!" - Andrei Nechita.

"Inca nu sintem pierduti!Jos palaria" - Emi Vlad.

"M-ați facut să plâng direct!RESPECT ȘI ADMIRAȚIE!" - Adina.

Pe 1 octombrie 2018, poliţistul Viorel Teacă a fost eroul zilei la Antena 3, după ce a oferit tuturor o altă lecţie de omenie.

Viorel Teacă a fost impresionat de drama prin care trecea un tânăr din Scornicești, care suferă de o boală gravă, și a decis că poate mobiliza oamenii să vină în ajutorul lui.

Acesta și-a propus să convingă o mie de oameni să doneze bani pentru a-l ajuta pe tânăr să facă o operație care i-ar putea salva viaţa.

De la un apel pe o rețea socială a ajuns să bată la uşa mai multor instituţii şi chiar a organizat un spectacol caritabil, reușind astfel să adune banii necesari pentru intervenția chirurgicală.

×
Subiecte în articol: Viorel Teacă
Parteneri
Cod galben de ploi, grindină și vijelii, în prima zi de minivacanță! Avertizarea meteo ANM vizează 17 județe
x close