Antena 3 CNN Actualitate Gest revoltător al unei mame! A născut într-o benzinărie și apoi și-a aruncat bebelușul la gunoi

Gest revoltător al unei mame! A născut într-o benzinărie și apoi și-a aruncat bebelușul la gunoi

O femeie a născut în toaleta unei benzinării din Satu Mare, iar apoi și-a abandonat bebelușul într-un tomberon. Micuțul a fost găsit de un angajat care a anunțat Poliția și astfel a început o anchetă.

Gest revoltător al unei mame! A născut într-o benzinărie și apoi și-a aruncat bebelușul la gunoi
de Claudia Simion    |    07 Aug 2020   •   15:07

Femeia care avea să devină mamă a intrat în toaleta benzinăriei într-o seară, a născut, iar apoi și-a aruncat copilul la gunoi.

Din fericire, micuțul a reușit să supraviețuiască. „Copilul se află la spital, din informațiile pe care le dețin. Acesta trăiește și este stabilizat”, a declarat Paula Gabor, purtătorul de cuvânt al Poliției Satu Mare.

Potrivit unor surse judiciare, femeia a fost identificată. Are 30 de ani și a venit din Germania cu un autobuz ce mergea spre Botoșani.

Cum s-a aflat de incidentul terifiant

Presa locală transmite că angajatul a descoperit-o pe fetița nou-născută după plânsetele pe care le-a auzit.

Femeia s-a urcat apoi din nou în autobuz și i s-a făcut rău, iar șoferul a sunat la 112. Cadrele medicale venite cu ambulanța și-au dat seama că a născut recent și au făcut legătura cu bebelușul abandonat, astfel fiind chemată și poliția.

Mama care și-a abandonat copilul a fost audiată de autorități și i s-a întocmit un dosar penal.

×
Subiecte în articol: Satu Mare
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close