Antena 3 CNN Actualitate Gest șocant al unui bărbat din Bacău, după ce a aflat că mai are doar câteva zile de trăit. Vecinii sunt în stare de șoc!

Gest șocant al unui bărbat din Bacău, după ce a aflat că mai are doar câteva zile de trăit. Vecinii sunt în stare de șoc!

Sfârșit teribil pentru un bărbat de 66 de ani din județul Bacău. Acesta a ars de viu în casă, după ce un incendiu puternic i-a cuprins locuința, la miezul nopții.

Gest șocant al unui bărbat din Bacău, după ce a aflat că mai are doar câteva zile de trăit. Vecinii sunt în stare de șoc!
Sursa foto: Foto: Pixabay
18 Ian 2020   •   09:46

Polițiștii au indicii că proprietarul ar fi pus focul intenționat, ca să-și ia viața. Vecinii spun că omul era bolnav de cancer de cinci ani și tocmai aflase de la medici că nu mai avea mult de trăit. Vecinii au văzut flăcările, însă nici intervenția rapidă a pompierilor nu l-a mai putut salva pe bărbat. Trupul carbonizat a fost recuperat numai după ce incendiul a fost stins, scrie stirileprotv.ro.

”Ardea sus tare, a ars tot. Nu a rămas nimic. Singur a dat foc. Era bolnav și el singur și-a dat foc, că era bolnav tare. A ieșit la pensie, a fost șofer în Bacău. A ieșit la pensie și a revenit în casa părintească. A fost acum câțiva ani diagnosticat cu cancer la gât. Nu mai putea vorbi, mai avea un aparat și cu el îți răspundea”, spune un vecin.

Joi seară, bărbatul a lăsat unei vecine cheile de la mașina lui și niște bani, în caz că se întâmplă ceva cu el. Puțin mai târziu, casa lui era în flăcări.

Andrei Grecu, ISU Bacău: „În urma incendiului, din nefericire, un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost găsit decedat. Au ars 40 mp  din acoperiș și bunuri dintr-o încăpere. Cel mai probabil incendiul a fost provocat de utilizarea focului deschis în spații închise”, a spus Andrei Grecu, ISU Bacău.

 

 

×
Subiecte în articol: fos pus intentionat Bacău
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close