Antena 3 CNN Actualitate Gestul extrem al unui poliţist clujean: vrea să fie EUTANASIAT în Piaţa Centrală de 1 Decembrie. Află aici motivul

Gestul extrem al unui poliţist clujean: vrea să fie EUTANASIAT în Piaţa Centrală de 1 Decembrie. Află aici motivul

Gestul extrem al unui poliţist clujean: vrea să fie EUTANASIAT în Piaţa Centrală de 1 Decembrie. Află aici motivul
de O.P.    |    06 Noi 2013   •   06:09

Un poliţist din Cluj cere să fie eutanasiat în Piaţa Centrală din oraş de Ziua Naţională a României. Bărbatul de 48 de ani a ajuns la această soluţie disperată după ce, în ultimii patru ani, şi-a căutat în zadar dreptatea. 

Poliţistul susţine că a încercat să-şi facă datoria, dar a fost ultragiat de un cetăţean sirian, certat cu legea. Pentru devotamentul lui, superiorii l-ar fi "recompensat" nu cu medalii sau prime, ci cu abuzuri şi umilinţe.

În 2009, poliţistul clujean a fost solicitat prin serviciul de urgenţă 112 să intervină într-un conflict. Un sirian era executat silit pentru că nu-şi plătise ratele. Agentul a fost tăiat de mai multe ori cu cuţitul pe mână, în timp ce încerca să-i apere pe executorul judecătoresc şi pe reprezentantul firmei de leasing. În loc să fie apreciat pentru gestul său, poliţistul a fost acuzat de superiori că a intervenit fără drept într-un litigiu comercial.
 
Poliţistul susţine că toate demersurile sale de a-şi găsi dreptatea s-au lovit de nepăsarea şefilor.

Liderii sindicali din poliţia clujeană spun că şi-au susţinut cât au putut colegul, dar nu pot fi de acord cu el în ceea ce priveşte cererea de eutanasiere.

Conducerea IPJ Cluj susţine că verificările făcute nu au confirmat acuzaţiile agentului.

Poliţistul este hotărât să-şi ducă până la capăt acţiunile de protest. 

×
Subiecte în articol: eutanasiere
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close