Antena 3 CNN Actualitate Gestul unui sucevean i-a lăsat cu gura căscată pe poliţişti. A încercat să treacă frontiera fumând o ţigară de marijuana

Gestul unui sucevean i-a lăsat cu gura căscată pe poliţişti. A încercat să treacă frontiera fumând o ţigară de marijuana

Gestul unui sucevean i-a lăsat cu gura căscată pe poliţişti. A încercat să treacă frontiera fumând o ţigară de marijuana
Sursa foto: Foto: whataboutweed.org
30 Iul 2013   •   16:26

Un bărbat a intrat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret fumând o ţigară de marijuana şi cercetat acum pentru pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu. Câinele special antrenat pentru depistarea drogurilor a găsit o pungă cu trei grame de substanţă asemănătoare cu cea a ţigării pe care bărbatul o fuma, relatează Mediafax.  

Suceveanul în vârstă de 38 de ani s-a prezentat, luni după-amiază, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, în timp ce fuma dintr-o ţigaretă atipică şi avea un comportament recalcitrant.

După ce bărbatul a devenit violent în comportament, poliţistul de frontieră l-a imobilizat. Acesta a aruncat ţigareta ce conţinea o substanţă de culoare verde.

Poliţiştii de frontieră au făcut un control amănunţit în bagajele bărbatului, folosind şi câinele special antrenat în detectarea stupefiantelor.În rucsacul lui a fost descoperită o pungă ce conţinea o substanţă asemănătoare celei din ţigaretă, în greutate de trei grame.

La testarea cu trusa narcotest, substanţa a reacţionat pozitiv la categoria haşiş si marijuana.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar şef Ilie Poroch Seriţan, substanţa respectivă va fi supusă unor expertize de specialitate, pentru a se stabili cu exactitate natura şi provenienţa acesteia.

Bărbatul este cercetat pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.

 

×
Subiecte în articol: marijuana Siret
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close