Antena 3 CNN Actualitate Gheboasă, prima reacţie după ce a fost cercetat de DIICOT: "Nu trebuie să ciripeşti ca să poţi să pleci acasă"

Gheboasă, prima reacţie după ce a fost cercetat de DIICOT: "Nu trebuie să ciripeşti ca să poţi să pleci acasă"

Trapperul Gheboasă vine cu prima reacţie după ce a fost săltat de pe stradă. El este cercetat și pus sub acuzare pentru că în luna februarie ar fi oferit cu titlu gratuit cantități de canabis, inclusiv unor elevi, în apropierea unei şcoli.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Mar 2024   •   08:06

Într-o înregistrare video postată pe o reţea de socializare, Gheboasă a neagat acuzaţiile şi a spus că este cercetat pentru deţinere de droguri pentru consum propriu.

"Fraţii mei, vreau să ştiţi că sunt bine, sunt sănătos, sunt în libertate. Toate ştirile pe care le-aţi văzut până acum sunt false. Eu am fost acuzat de deţinere pentru consum.

La percheziţia de pe 1 martie, la mine acasă, nu s-a găsit absolut nimic, iar pentru deţinere pentru consum, în România, legea te pedepseşte cu o amendă penală.

Aşa că nu trebuie să ciripeşti ca să poţi să pleci acasă. Vreau să ştiţi clar că în acest caz nu este implict niciun minor, pentru că eu nu am vândut, nu vând şi nu o să vând niciunui om care există, pentru că eu nu sunt un traficant", a transmis Gheboasă.

×
Subiecte în articol: Gheboasă DIICOT droguri
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close