Antena 3 Actualitate Gheorghe Dincă, cerere bizară în pușcărie. Ce-și dorește foarte mult criminalul din Caracal

Gheorghe Dincă, cerere bizară în pușcărie. Ce-și dorește foarte mult criminalul din Caracal

18 Sep 2019   •   20:47
Gheorghe Dincă, cerere bizară în pușcărie. Ce-și dorește foarte mult criminalul din Caracal
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3

INML a anunțat că oasele găsite în lizieră și indicate de Gheorghe Dincă ca fiind cele ale Luizei Melencu au fost expertizate, aparțin unei singure persoane, dar nu există niciun indiciu în acest moment că ar fi oasele Luizei Melencu.

Există posibilitatea ca Gheorghe Dincă să fi avut o a treia victimă. Cert e faptul că oasele din lizieră sunt diferite de cele găsite în butoi.

Procurorii de la DIICOT au spus că specialiștii de la IML au finalizat expertiza antropologică și au primele rezultate. Așadar, fragmentele osoase din lizieră aparțin unei tinere cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani, iar oasele din curtea lui Dincă sunt oase ce provin de la animale.

Bogdan Licu a spus că s-a deschis un dosar de cercetare penală și se fac verificări la IML pentru a se stabili cum s-a făcut expertiza în cazul fragmentelor osoase ale Alexandrei Măceșanu. Acest dosar a plecat de la o plângere depusă la Parchetul General de unchiul adolescentei de 15 ani, Alexandru Cumpănașu.

Pe de altă parte, potrivit unor surse din anchetă, citate de wowbiz.ro, Gheorghe Dincă vrea să stea singur în celulă! Criminalul s-ar fi plâns că persoanele cu care este ”cazat” cu el în arest ar putea da informații în exterior și acest lucru ar dăuna în cazul din Caracal.

În atari condiții, Dincă merge pe ideea că ar fi mai bine să fie izolat, departe celor doi necunoscuți cu care a împărțit ”camera” din pușcărie în ultimul timp.

 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close