Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Dincă, dus din nou în Caracal, la casa unde a comis posibilele crime

Gheorghe Dincă, dus din nou în Caracal, la casa unde a comis posibilele crime

Gheorghe Dincă, dus din nou în Caracal, la casa unde a comis posibilele crime
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
17 Sep 2019   •   20:47

Procurorii l-au dus din nou pe Gheorghe Dincă la locuința sa din Caracal, unde se presupune că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. 

Reconstituirea în cazul Luizei Melencu continuă și la această oră. Anchetatorii au ajuns din nou la casa ororilor, după ce acesta le-a arătat la lizieră unde ar fi aruncat rămășițele umane ale Luizei. Procurorii au vrut să vadă și locul unde Dincă spune că a aruncat rucsacul Luizei. A mers și acolo și a arătat acest lucru, chiar dacă rucsacul nu a fost încă găsit. 

Sunt informații contradictorii în cazul Luizei, din declarațiile date de Dincă. Prima dată a spus că a omorât-o pe adolescentă chiar în ziua în care a răpit-o, apoi s-a răzgândit. 

"În zilele de 16 şi 17.09.2019, procurorii DIICOT - Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară delegaţi în cauză, pe baza materialului probator administrat până în prezent, au procedat la reconstituirea parţială a activităţilor ce reprezintă elementul material al infracţiunilor cercetate în cauza denumită generic 'Caracal'. Activităţile întreprinse au vizat indicarea de către inculpatul Dincă Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolării, răpirii, adăpostirii, violării şi uciderii celor două victime, precum şi modalitatea şi mijloacele comiterii infracţiunii de profanare de cadavre, în raport de aceleaşi două victime", se precizează în comunicatul DIICOT.

Gheorghe Dincă a fost dus în această seară la Slatina, în arestul poliției, iar miercuri dimineață va fi dus la Tribunalul Olt, unde procurorii cer prelungirea arestării preventive. 

×
Subiecte în articol: Caracal Gheorghe Dincă
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close