Antena 3 CNN Actualitate Vestea foarte proastă primită de Gheorghe Dincă. ”Monstrul din Caracal” trece prin momente dificile

Vestea foarte proastă primită de Gheorghe Dincă. ”Monstrul din Caracal” trece prin momente dificile

Cel de-al patrulea avocat al apărării lui Gheorghe Dincă în “Cazul Caracal” a renunțat la dosar. Este vorba despre Marian Voinea, membru al Baroului Olt, care spune că a luat această decizie radicală din cauza unor evenimente care l-au afectat în plan personal.

Vestea foarte proastă primită de Gheorghe Dincă. ”Monstrul din Caracal” trece prin momente dificile
de Dan Gabor    |    08 Dec 2020   •   17:00

Recent, Gheorghe Dincă s-ar fi plâns instanţei că Marian Voinea nu-i acordă asistenţa juridică necesară, fiind amendat cu de 1.000 de lei.

‘”Ca avocat mă simt obligat să-i asigur integritatea drepturilor sale procesuale şi legale şi îi respect prezumţia de nevinovăţie. Îmi voi face datoria în limita mandatului oferit de lege. Toţi avocaţii apărării de până acum au fugit înfricoşaţi de persoana acuzatului.

Am încercat să vorbesc cu el. I-am explicat că există un adevăr peste care nu poţi trece. Dacă nu o faci rişti foarte mult. Cum pot să-l apăr dacă nu cunosc anumite lucruri care pot răsturna oricând cazul?”, a declarat Marian Voinea, pentru Impact.ro.

De asemenea, avocatul Marian Voinea, susține cu tărie faptul că Gheorghe Dincă nu ar vrea să recunoască adevărul în cazul celor întâmplate cu cele două fete dispărute. ”Monstrul din Caracal” se află, în continuare, încarcerat la Penitenciarul de maximă siguranţă din Craiova.

×
Subiecte în articol: Caracal Gheorghe Dincă
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close