Antena 3 Actualitate Gheorghe Dincă nu primește aprobare să vorbească cu un preot. Motivul este incredibil!

Gheorghe Dincă nu primește aprobare să vorbească cu un preot. Motivul este incredibil!

21 Oct 2019   •   18:39
Gheorghe Dincă nu primește aprobare să vorbească cu un preot. Motivul este incredibil!
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3

Criminalul din Caracal ar fi vrut să se spovedească, însă procurorii nu sunt de acord să lase o față bisericească să stea de vorbă cu Dincă.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, crede că anchetatorilor le este teamă că Gheorghe Dincă și-ar deschide sufletul în fața unui preot și ar ajunge să recunoască tot ce a făcut, urmând să incrimineze mult mai multe persoane.

"Un alt adevăr îl spui preotului decât anchetatorilor, şi s-a dat ordin pe unitate: 'Opriţi preotul! Să nu aibă ăsta acces la vreun popă! S-a terminat cu noi! Dacă-şi dă ăsta drumul la popă, şi spune ăsta ce-o fi făcut, cum a făcut, ori ne mai face 20 de dosare, cu 20 de moarte răpite, p-astea nu le mai recunoaşte, mai spune pe unde-au plecat, ne-am nenorocit! Până nu terminăm ancheta, niciun popă! Păziţi-l de popă, să nu recunoască la vreun popă ce a făcut ăsta cu adevărat! (...)

O zic într-o anumită ironie, dar vorbesc serios. Popa este duşmanul numărul unu acum. Ăştia mor de frica la popă. Că spune ăsta la popă ce-a făcut. Procurorii sunt timoraţi, sunt terminaţi, să nu se-apropie vreun popă de ăsta, pentru că el vrea neapărat un popă şi ăştia sunt terminaţi!", a declarat Tonel Pop la România TV.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close