Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Dincă, protejat de oameni influenți. Alexandru Cumpănaşu: „Am informațiile unui martor care îl cunoaște pe Dincă de când era în liceu. O să fiți uluiți”

Gheorghe Dincă, protejat de oameni influenți. Alexandru Cumpănaşu: „Am informațiile unui martor care îl cunoaște pe Dincă de când era în liceu. O să fiți uluiți”

Gheorghe Dincă, protejat de oameni influenți. Alexandru Cumpănaşu: „Am informațiile unui martor care îl cunoaște pe Dincă de când era în liceu. O să fiți uluiți”
12 Aug 2019   •   12:24

Familia Alexandrei continuă demersurile pentru a afla adevărul despre disparitia ei. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, va depune astăzi la Parchetul General mai multe documente care ar arăta legăturile de la nivel înalt, pe care Dincă le-ar fi avut cu persoane influente din Caracal

„Am venit să depus în scris tot ceea ce am transmis până acum către Parchet și Ministerul de Interne”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Unchiul Alexandrei a vorbit și de martori importanți din anchetă, dar și de faptul că Gheorghe Dincă se lăuda cu anturajul pe care îl avea.

„Gheorghe Dincă s-a simțit în siguranță în toți acești ani, pentru că avea acest cerc de apropiați, care erau influenți la nivel local și nu numai”.

Alexandru Cumpănașu a spus că din informațiile unui martor care i-a trimis o mărturie, Dincă se cunoaște cu oamenii influenți din Caracal de cel puțin 20 de ani.

„Martorul vorbește despre relațiile pe care Gheorghe Dincă le avea . Este un martor incredibi, deși am dreptul la rezervă. O să-l cunoașteți la un moment dat. Este o persoană destul de cunoscută, este o persoană cu cel puțin o experiență de 30 de ani în presă și cunoaște anturajul lui Dincă de 45 de ani, de când acesta era în liceu”, a spus Alexandru Cumpănașu

Citește Și Gheorghe Dincă, protejat de oameni influenți. Alexandru Cumpănaşu: Am informațiile unui martor care îi cunoaște lui Dincă anturajul de 45 de ani. O să fiți uluiți

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close