Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Dincă, scos din închisoare și dus în fața magistraților. Se decide dacă mașina cu care le-a răpit pe fete va fi scoasă la licitație

Gheorghe Dincă, scos din închisoare și dus în fața magistraților. Se decide dacă mașina cu care le-a răpit pe fete va fi scoasă la licitație

Update. Audierea a fost încheiată. Gheorghe Dincă a fost dus înapoi la închisoare. Avocatul familiei Melencu a spus că a încercat să afle dacă a fost dat acordul lui Gheorghe Dincă atunci când s-a hotărât ca mașina lui să fie scoasă la licitație. A spus că nu a fost găsit un astfel de acord. De altfel, și magistratul l-a întrebat pe Dincă dacă a semnat un document în acest sens, iar acesta a spus că nu.

Gheorghe Dincă, scos din închisoare și dus în fața magistraților. Se decide dacă mașina cu care le-a răpit pe fete va fi scoasă la licitație
de Claudia Simion    |    23 Iun 2020   •   12:35

Știre inițială

Gheorghe Dincă a fost scos din închisoare în această dimineață și dus în fața magistraților. La această oră se decide dacă mașina cu care Dincă le-a răpit pe Alexandra și Luiza va fi scoasă la licitație. Vorbim de scoaterea la licitație a două autoturisme care aparțin lui Gheorghe Dincă: mașina cu care le-a răpit pe fete și duba care se afla în curte în momentul răpirii.

Avocații spun că prin scoaterea la licitație a mașinilor se distrug probe

Prima mașină e scoasă la vânzare cu un preț care începe de la 1.033 de lei, iar cea de-a doua cu 5.017 lei. Avocatul familiei Melencu spune că e foarte ciudat că mașinile sunt scoase la vânzare chiar acum, în condițiile în care vorbim de un proces care nici nu a început. Nu există o sentință definitivă și nici nu se știe dacă acest proces va începe. Avocatul mai atrage atenția asupra faptului că mașina cu care Luiza și Alexandra au fost răpite este nefuncțională.

"Avocata a făcut o contestație, să vedem dacă va fi aprobată. Dânsa crede că era un mijloc de probe, că se mai putea găsi ceva. E a doua oară mă întâlesc cu Dincă. Mi-e groază când îl văd", a spus mama Luizei Melencu, după audierea presupusului criminal de la Caracal.

În momentul de față, cazul Caracal se află la Curtea de Apel Craiova. Magistrații de acolo vor decide dacă dosarul se va judeca la Olt sau va pleca din nou pe masa procurorilor.

Sorin Ovidiu Bălan, jurnalist de investigație - "Statul a dispus scoaterea la vânzare a mașinilor. Indiferent că s-a numit parchet, instanță, ANAF, statul e răspunzător. E cert că e mașina cu care au fost răpite fetele. Sunt și probe materiale, s-au găsit obiecte ale fetelor în mașină și s-au ridicat probe ADN. E cert că mașina a fost folosită la comiterea infracțiunii. Ea a fost atât de bine păstrată  de către Poliția Română, astfel încât i-au dispărut scaunele, bancheta din spate și o ușă".

Gheorghe Dincă, scos din închisoare și dus în fața magistraților. Se decide dacă mașina cu care le-a răpit pe fete va fi scoasă la licitație

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close