Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Dincă și-a scris memoriile în închisoare: detalii cumplite despre cazul Caracal

Gheorghe Dincă și-a scris memoriile în închisoare: detalii cumplite despre cazul Caracal

Gheorghe Dincă și-a scris memoriile în închisoare: detalii cumplite despre cazul Caracal
28 Noi 2019   •   19:49

Jurnalista Adina Anghelescu a prezentat în exclusivitate la Antena 3 informații noi în legătură cu cazul Caracal și Ștefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă care a fost arestat preventiv după ce procurorii DIICOT au dezvăluit că acesta  a violat-o pe Luiza Melencu – fata dispărută în luna aprilie în Caracal – împreună cu Gheorghe Dincă.

Mai exact, pe pilota din camera lui Gheorghe Dincă s-au găsit urme de salivă care îi aparțin lui Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă.

„Probele biologice care au prelevate de la fața locului în timpul cercetării din august au fost duse la INML, dar și la Institutul de Criminalistă, peste 500 de probe. Pe aceeași pilotă s-a regăsit și saliva Luizei, dar și ADN de la celulele epiteliale în exces care îi aparțin lui Risipiceanu, atât pe pilota din camera lui Gheorghe Dincă, dar și pe o pilotă dintr-un hambar unde dormea acesta. De asemenea, ADN-ul lui Ștefan Risipiceanu a fost descoperit și în mașina lui Dincă”, a declarat Adina Anghelescu la Antena 3.

Citește Și Complicele lui Gheorghe Dincă, Ștefan Risipiceanu, a fost arestat preventiv

De asemenea, Adina Anghelescu a mai precizat că în urmă cu zece zile, anchetatorii au primit și ”memoriile” lui Dincă, un soi de jurnal, pe care Gheorghe Dincă l-a scris în închisoare, în care a fost povestit inclusiv violul la care a participat Risipiceanu.

„Referatul respectiv nu cred că va fi dat publicității, având informații îngrozitoare. În acele memorii Dincă a scris că a bătut-o crunt pe Luiza Melencu, dar că Luiza a mai fost ținută încă 3-4 zile. Rezultatul problelor biologice singure nu puteau să ducă la reținerea lui Risipiceanu, acesta au fost coroborate cu declarația lui Gheorghe Dincă”, a mai precizat Adina Anghelescu.

În momentul în care Ștefan Risipiceanu a fost ridicat de acasă și dus la Poliție acesta ar fi spus ”de ce mă rețineți că nu am violat pe nimeni”, deși acesta nu a fost anunțat anterior că va fi reținut pentru viol.

Citește Și Cazul Caracal ia amploare: ce au descoperit procurorii în casa lui Gheorghe Dincă

 

×
Subiecte în articol: Caracal Gheorghe Dincă
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close