x close

Gheorghe Dincă susține că nu el a ucis-o pe Luiza Melencu: „Doresc să dau urgent o declarație în scris”

06 Ian 2020   •   17:56
Gheorghe Dincă susține că nu el a ucis-o pe Luiza Melencu: „Doresc să dau urgent o declarație în scris” sursă foto: Agerpres Exclusiv

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, a făcut o cerere prin care cere să fie reaudiat. Acesta susține că nu el este cel care a ucis-o pe Luiza Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie, pe care Dincă a mărturisit anterior că a ucis-o.

„Domnule procuror șef adjunct secție George Lucian Pătuleanu, procuror de caz,

Doresc să dau urgent o declarație în scris în legătură cu evenimentele din 14 aprilie 2019 privind pe Luiza Mihaela. Declar că nu am omorât-o și nu pot fi acuzat de omor calificat. Doresc să susțin în scris cele relatate de mine pentru nevinovăția mea. Vă mulțumesc. Gheorghe Dincă”, este cererarea completă pe care Dincă i-a adresat-o procurorului.

Citește Și Răsturnare de situație în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a declarat că nu a ucis-o pe Luiza. Criminalul vrea să își schimbe declarația

Cererea lui Dincă vine la câteva luni în care procurorii DIICOT nu au reușit să stabilească prezența Luizei Melencu în locuința acestuia din Caracal.

Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, iar ulterior i-a incinerat corpul. De asemenea, inițial, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie. 

Gheorghe Dincă cere să vorbească cu precurorii: „Doresc să dau urgent o declarație în scris în legătură cu Luiza”

 

Citeşte mai multe despre:

luiza melencu Caracal Gheorghe Dincă
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati