Antena 3 CNN Actualitate Dovada că Gheorghe Moroșan și-a premeditat faptele! Ce a făcut criminalul înainte de a merge la apartament

Dovada că Gheorghe Moroșan și-a premeditat faptele! Ce a făcut criminalul înainte de a merge la apartament

Antena 3 a prezentat amănunte incredibile din ancheta dublului asasinat de la Onești. Gheorghe Moroșan și-a premeditat cele două crime, spun procurorii.

Dovada că Gheorghe Moroșan și-a premeditat faptele! Ce a făcut criminalul înainte de a merge la apartament
de Roxana Ciucă    |    08 Mar 2021   •   11:53

Nu se știe încă dacă și soția sa a participat la pregătirile pentru uciderea celor doi muncitori. 

Roxana Ciucă, reporter Antena 3, a prezentat un comunicat de presă venit din partea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul din Bacău. 

Un comunicat din care aflăm niște lucruri extrem de importante. Gheorghe Moroșan avea două spray-uri cu piper în buzunarul hanoracului. 

La ora 11.26, a oprit la un magazin din apropierea apartamentului, a cumpărat 10 coliere de plastic, a urcat în apartament, unde a legat victimele folosindu-se de aceste coliere. 

A plecat de acasă cu un cuțit cu lama de 27 de centimetri, anunță procurorii în comunicatul pe care l-au remis, un comunicat în care aflăm oficial că Gheorghe Moroșan este pus sub urmărire penală pentru omor calificat iar pedeapsa pe care acesta o riscă este una extrem de grea. 

În comunicatul respectiv nu se face deloc referire la soția acestuia, complice la infracțiune. O femeie ce este arestată preventiv pentru 30 de zile, care a făcut solicitare de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciul, însă această solicitare i-a fost respinsă”, a povestit Roxana Ciucă la Antena 3. 

Muncitorii erau ”oameni răi!”

Între timp, criminalul din Onești a făcut dezvăluiri halucinante unei asistente medicale. Acesta i-a mărturisit că i-a ucis pe cei doi pentru că erau ”oameni răi”.

Moroșan a fost mutat de pe secția de Terapie Intensivă pe cea de Chirurgie, se simte foarte bine, cerând mâncare de 4 ori de dimineață până la această oră.

La ora 13:00, Gheorghe Moroșan va fi audiat prin video-conferință, anchetatorii încercând să afle ce s-a întâmplat cu adevărat în apartamentul groazei de la Onești, pe data de 1 martie. 

Medicii au scos din corpul lui Moroșan 9 gloanțe, din care 2 letale și 7 de cauciuc.

Gheorghe Mureșan a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti, supărat fiind că în urma unei executări silite îşi pierduse apartamentul.

 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Moroşan crima Onesti
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close