Antena 3 CNN Actualitate Fiica lui Gheorghe Moroșan, la Sinteza zilei: "Am sunat la Poliție la Bacău și la București, să aplanez situația. Mi-au închis telefonul!"

Fiica lui Gheorghe Moroșan, la Sinteza zilei: "Am sunat la Poliție la Bacău și la București, să aplanez situația. Mi-au închis telefonul!"

Una dintre fiicele lui Gheorghe Moroșan, bărbatul din Onești care a luat ostatici și a ucis doi muncitori, spune că a încerat să contacteze autoritățile în timp ce criza era în derulare.

Fiica lui Gheorghe Moroșan, la Sinteza zilei: "Am sunat la Poliție la Bacău și la București, să aplanez situația. Mi-au închis telefonul!"
de Georgiana Adam    |    04 Mar 2021   •   21:39

Într-un declarație difuzată joi, la Sinteza Zilei, femeia spune că atunci când a încercat să contacteze poliția din Bacău și din București i s-a închis telefonul, deși s-a recomandat și a spus că vrea să ajute la detensionarea situației.

Fiica lui Gheorghe Moroșan: Am sunat la Poliție, la Bacău, la București. Mi s-a închis telefonul

"Situația este foarte grea. Nu pot decât să las capul plecat, cuvintele sunt de prisos, oricât am încercat să aplanez această situație.

Am sunat la Bacău, am sunat la București. Am spus despre ce e vorba, am spus cine sunt și mi s-a închis telefonul. Am sunat la sediile de poliție. Așa am avut în cap. Am sunat chiar și la presă. 'Nu avem mașină să ne deplasam în teren' mi-au spus de la Bacau.

Am încercat să vorbeasc cu el (cu tatăl ei, n.r.) Mi-a spus în telefon: 'Îmi doresc să îmi aducă acea hârtie!' (referitoare la posesia apartamentului, n.r.)

Ce putere aveam eu, ca lumea să înțeleagă situația, să aducă acea hârtie, să salvăm acele vieți? 

'Dom'le aduc un avocat, un notar. Arătăm hârtia. Dacă nu există, se putea inventa. Dom'le, vă aducem niște bani. Bani falși!'

Chiar nu există în Poliția Română?", a spus fiica lui Gheorghe Moroșan la Sinteza Zilei.

Ea a mai spus că, ulterior dramei în care cei doi muncitori au fost uciși de tatăl ei, iar acesta din urmă a fost rănit în intervenția poliției, nu a mai putut lua legătura cu niciunul dintre părinții săi iar cei de la spital nu doresc să îi dea informații despre starea lui Gheorghe Moroșan.

Fiica acestuia mai spune că a vorbit cu tatăl său luni, în dimineața care a precedat tragedia, iar Moroșan era calm și nu lăsa să se bănuiască nimic cu privire la intențiile sale.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Moroşan fiica
Parteneri
Horoscop 26 septembrie 2023. Scorpionii îşi ascultă intuiţia
x close