Antena 3 CNN Actualitate Starea criminalului din Oneşti s-a înrăutăţit. Gheorghe Moroşan a fost operat din nou

Starea criminalului din Oneşti s-a înrăutăţit. Gheorghe Moroşan a fost operat din nou

Starea de sănătate a criminalului din Oneşti s-a înrăutăţit. Gheorghe Moroşan a fost operat din nou.

Starea criminalului din Oneşti s-a înrăutăţit. Gheorghe Moroşan a fost operat din nou
de Georgiana Adam    |    04 Mar 2021   •   16:34

 Starea criminalului de la Oneşti, Gheorghe Moroșan, a devenit instabilă. Medicii au scos din corpul lui Moroșan 9 gloanțe, din care 2 letale și 7 de cauciuc.

Gheorghe Moroşan a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale

Berta Popescu vine cu cele mai noi informaţii:

''Nu ştim când ar putea fi audiat de poliţişti, asta tocmai pentru că iată, starea sa de sănătate se pare că s-a înrăutăţit. A mai fost operat o dată şi acum sunt din nou complicaţii. Este important de văzut ce se va întâmpla dacă medicii vor reuşi să îl stabilizeze. Ştim foarte bine că a avut nouă împuşcături. Aici la Spitalul din Oneşti au fost extrase nouă gloanţe. E adevărat, anumite gloanţe de cauciuc, unele letale însă. Spuneau medicii că nu a avut neapărat afecţiuni care să îi afecteze inclusiv organele vitale.Gloanţele nu i-au afectat organele vitale, dar sunt multe leziuni mici, dar care pot complica lucrurile. Trebuia să fie ţinut sub obervaţie, inclusiv după operaţia de acum două zile. Spuneau medicii de la Spitalul din Oneşti că a început să aibă febră, starea lui s-a agravat, de aceea au luat decizia să fie transferat la Spitalul din Bacău, unde să i se facă inclusiv un computer tomograf şi mai multe analize în zona abdomenului, pentru că şi acolo a fost împuşcat de poliţişti. A fost operat din nou, iar starea lui este din nou înrăutăţită. În cazul în care acest bărbat îşi pierde viaţa, atunci nu mai are cine să răspundă penal pentru cele două crime'', a spus Berta Popescu.

Gheorghe Moroșan a fost păzit de patru polițiști. Doi dintre ei au stat în salonul ATI, cu pacientul, iar alți doi, la ușă, în exterior.

Reamintim că luni, Gheorghe Mureșan, un bărbat de 68 de ani, a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti, supărat fiind că în urma unei executări silite îşi pierduse apartamentul.

Mărturia soției criminalului de la Onești: ”Nu am crezut că se va ajunge aici!”

În timpul audierilor, femeia nu a vrut să declare prea multe lucruri. Singurul lucru pe care îl susține este că nu a crezut că soțul ei va ajunge atât de departe și că doar va atrage atenția, astfel încât să fie băgat în seamă de autorități cu privire la procesul în care și-au pierdut locuința.

Potrivit acesteia, Gheorghe Moroșan nu avea, inițial, intenția de a-și duce fapta până la capăt.

Femeia a mai spus că nu au primit niciodată hotărârea judecătorească prin care au fost evacuați din apartament.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Moroşan Onesti criminal
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close