Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Nichita vrea amânarea procesului în care este acuzat că a pus polițiștii de la locală pe urmele amantei

Gheorghe Nichita vrea amânarea procesului în care este acuzat că a pus polițiștii de la locală pe urmele amantei

Gheorghe Nichita vrea amânarea procesului în care este acuzat că a pus polițiștii de la locală pe urmele amantei
de    |    09 Feb 2017   •   10:56

Fostul edil al Iașului, Gheorghe Nichita, a depus la Tribunalul Iasi o cerere de probe prin care vrea sa arate ca este nevinovat in procesul in care este acuzat ca i-a determinat pe politistii de la Locala sa stea pe urmele amantei sale. Alaturi de Nichita in acest dosar a mai fost trimis in judecata Mihai Liviu Hliboceanu, fostul sef al Politiei Locale, impreuna cu Stefan Avarvarei, fost sef in cadrul acestei institutii.

Cel din urma mentionat a recunoscut savarsirea faptelor si a primit doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare si a fost obligat la munca in folosul comunitatii. Gheorghe Nichita vrea sa arate ca acuzatiile formulate de procurori in rechizitoriu nu sunt reale si in acest sens a depus o nota de probe destul de elaborata, cu multe aspecte pe care vrea sa le lamureasca. Va insista inclusiv pe faptul ca politistii care au urmarit-o pe amanta sa se aflau in timpul liber si astfel nu s-a adus nici un prejudiciu Politiei Locale.

Mai mult, pe bzi.ro.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Nichita
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close