x close

Gheorghe Piperea, avocat: ''Se poate obţine o condamnare şi în lipsa cadavrului!''

30 Iul 2019   •   20:38
Gheorghe Piperea, avocat: ''Se poate obţine o condamnare şi în lipsa cadavrului!''

Avocatul Gheorghe Piperea a comentat la Antena 3 cele mai noi informaţii apărute în ancheta crimelor din Caracal. Acesta a  remarcat şi explicaţile pentru care nu s-a putut intra în casa criminalului Gheorghe Dincă.

''Motivul pentru care acel procuror de caz i-a interzis polişistului să intre şi să salveze copilul a fost că dacă s-ar fi intrat până la ora 6 ar fi stricat probele, s-ar fi denaturat probele.(...) Cum ne pot insulta inteligenţa astfel de oameni, nouă, tuturor? Dacă este să se degradeze probele acest lucru se putea întâmpla şi la 6 dimineaţa'', a precizat avocatul care a mai făcut un anunţ care ar putea schimba situaţia criminalului din Caracal.

''Oricât de morbid sună şi rugându-mă la Dumnezeu să fie în viaţă aceste două copile, se poate obţine o condamnare şi în lipsa cadavrului şi a armei crimei. Şi există un mega specialist în domeniul acesta, al condamnării fără cadavru. Se numeşte Marius Iacob (...) Pare aproape imposibil, dar se poate proba o crimă chiar şi în lipsa cadavrului'', a adăugat avocatul Gheorghe Piperea.

 

Citeşte mai multe despre:

avocat Gheorghe Dincă Caracal Gheorghe Piperea
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati