Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Piperea, după scandalul în care e implicat Mugur Isărescu: Individul trebuie să demisioneze de urgență

Gheorghe Piperea, după scandalul în care e implicat Mugur Isărescu: Individul trebuie să demisioneze de urgență

Avocatul Gheorghe Piperea vine cu un răspuns acid  la informaţia că CNSAS a sesizat Curtea de Apel Bucureşti pentru a se constata calitatea de colaborator al Securităţii comuniste a lui Mugur Isărescu.

Gheorghe Piperea, după scandalul în care e implicat Mugur Isărescu: Individul trebuie să demisioneze de urgență
Sursa foto: Hepta
15 Iun 2020   •   23:02

Piperea este de părere că guvernul BNR trebuie să demisioneze sau să fie demis. Avocatul îi critică şi pe cei care l-au susţinut în funcţie timp de 30 de ani pe Isărescu.

"Doamne, Dumnezeul meu! Nu credeam să ajung să trăiesc asta vreodată: Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității l-a declarat pe Mugur Isărescu COLABORATOR AL SECURITĂȚII COMUNISTE!

onform legii, individul trebuie să demisioneze de urgență sau să fie demis de Parlament! Și să înfunde pușcăria pentru fals în declarații!

Tuturor politicienilor care, timp de 30 de ani, l-au eternizat pe post pe acest securist bătrân le spun : ați fost, sunteți niște cârpe în mâinile acestui faraon fals!

Tuturor banksterilor și influencerilor și simpatizanților de “driapta” care ați făcut sluj și închinare în fața acestui idol fals vă spun : sunteți niște iobagi de mizerie, demni de dispreț!

Tuturor judecătorilor care au luat lumină de la acest falsificator la seminariile de la Sinaia, refuzând dreptatea pentru milioane de debitori faliți și consumatori abuzați, dând câștig de cauză banksterilor, le spun : puneți-vă cenușă în cap! Celor care au scris cărți de înfierare și teze de doctorat de combatere a mea pentru că m-am opus, timp de 10 ani, lui Manole Isărescu, le spun : reluați doctoratul de la zero, reciclați-vă sub formă de maculatură refolosibilă cărțile de propagandă pro-bancară pe care le-ați scris și renunțați la ideologie, devenind adevărate instrumente ale justiției și dreptății!

PS Voi reveni mâine cu detalii", scrie Gheorghe Piperea pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Piperea Mugur Isarescu

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea | Luni-Joi, 21:00

Adrian Năstase: "E nevoie de o dezbatere în Parlament în legătură cu orientarea politicii externe"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close