Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Ştefan, despre protestatari: Au strigat, s-au descărcat, acum să intre înapoi în case

Gheorghe Ştefan, despre protestatari: Au strigat, s-au descărcat, acum să intre înapoi în case

Gheorghe Ştefan, despre protestatari: Au strigat, s-au descărcat, acum să intre înapoi în case
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    20 Ian 2012   •   19:23

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Ştefan, cunoscut mai bine ca Pinalti, spune că îi înţelege pe protestatarii din Piaţa Universităţii. Oamenii sunt frustraţi, au ieşit în stradă, au strigat, s-au descărcat, acum că s-au descărcat ar fi momentul să intre înapoi în case, este de părere primarul municipiului Piatra Neamţ.

"Cei din piaţă sunt oameni frustraţi, care consideră că au fost nedreptăţiţi, că li s-a luat un drept şi atunci protestează", a declarat Pinalti despre manifestanţi.

Gheorghe Ştefan consideră, însă, că odată ce protestatarii şi-au manifestat nemulţumirea, şi-au spus păsul în stradă, ar trebui să se întoarcă la programul normal, iar faptul că aceste proteste continuă după punctul de răcorire al populaţiei este un semn că demonstraţiile sunt manipulate politic.

"Dacă aceste proteste vor continua, după mine există o manipulare pentru că ele ar trebui să se termine. Pentru că, după mine, te-ai refulat, ai o supapă, ai dat afară ce era în plus şi pe urmă revii la normal. Dar dacă sunt întreţinute, sunt întreţinute numai politic", a declarat edilul nemţean.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close