Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Vlădan va fi dus astăzi la Penitenciarul Jilava. Şi-a împuşcat soţia în inimă, iar pe casieră în cap. După măcel şi-a sunat un prieten

Gheorghe Vlădan va fi dus astăzi la Penitenciarul Jilava. Şi-a împuşcat soţia în inimă, iar pe casieră în cap. După măcel şi-a sunat un prieten

Gheorghe Vlădan va fi dus astăzi la Penitenciarul Jilava. Şi-a împuşcat soţia în inimă, iar pe casieră în cap. După măcel şi-a sunat un prieten
de O.P.    |    07 Mar 2012   •   05:49
Autorul crimelor de la coafor a fost arestat pentru 29 de zile şi va fi dus astăzi la penitenciarul Jilava. 25 de persoane erau în încăpere în momentul atacului armat. Gheorghe Vlădan a tras 11 focuri de armă şi a nimerit 8 oameni. A tras până şi-a descărcat pistolul.

Şi-a împuşcat soţia în zona inimii şi pe casiera salonului, care era prietenă cu aceasta, în cap şi în piept. Cele două femei nu au avut nicio şansă din cauza rănilor grave, spun legiştii. Martorii atacului spun că imediat după crime, agresorul era calm.


Gheorghe Vlădan a tras asupra angajatelor şi clienţilor din coafor, până a golit încărcătorul pistolului. Imaginile de pe camerele de supraveghere din salon sunt acum analizate de experţi.

Ajuns în incinta unităţii comerciale, după o discuţie cu soţia sa, victima V.F., 46 de ani, şi cu victima B.M., 42 de ani, a scos arma de sub haină şi a deschis focul asupra acestora, ucigându-le. Asupra victimei V.F. a fost tras un foc de armă în zona pieptului, iar asupra victimei B.M. a tras trei focuri de armă în zona pieptului şi a capului.

După ce şi-a ucis soţia, agentul şi-a sunat un prieten: "Inculpatul Vlădan Gheorghe i-a telefonat şi i-a spus că se află în Dorobanţi, unde lucrează soţia lui, şi că a „descărcat pistolul" în ea şi în celelalte persoane care se află în incintă", spune rechizitoriul procurorilor.

Era calm şi nu părea marcat de ceea ce făcuse, povestesc martorii.

Anchetatorii au stabilit că nu a durat mai mult de şase minute de la momentul în care bărbatul a început să tragă şi până s-a refugiat în sediul Transelectrica.





×
Subiecte în articol: crime anchete Gheorghe Vladan ancheta
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close