Antena 3 CNN Actualitate Ghid pentru românii care stau în izolare. Cum trecem cu bine peste această perioadă

Ghid pentru românii care stau în izolare. Cum trecem cu bine peste această perioadă

Pandemia de coronavirus poate lăsa urme adânci asupra psihicului nostru, avertizează medicii. Restricțiile, stilul de viață complet dat peste cap și frica de infectare pot avea efecte nedorite.

Ghid pentru românii care stau în izolare. Cum trecem cu bine peste această perioadă
Sursa foto: Pixabay
08 Mai 2020   •   19:45

Medicul Adina Alberts popune un ghid de sănătate urbană cu lecții prețioase despre alimentație, igienă, boli corective și mulți alți factori care ne influențează decisiv.

„Ghidul este de mică dimensiune, de buzunar, poate fi citit într-un moment de relaxare sau în autobuz. Are 130-140 de pagini în formula print, momentan este disponibil ca e-book. În foarte puține zile va exista în formulă completă, deocamndată există un acces gratuit pentru primele trei capitole.

Acest ghid se dorește a fi o călăuză în jungla urbană. El reprezintă toată experiența mea atât medicală cât și ca mamă, gospodină, femeie care are grijă de propria familie. Ne referim la aer, mâncare, poluarea foică, poluarea mentală. 

Suntem toți sătui de problema poluării dar totuși există ceva simplu ce putem face, să achiziționăm un purificator de aer.  Acest purificator ar trebui să fie achiziționat de către primării. Nu este o investiție mare. Este o investiție pentru orice familie. 

Trebuie să știm ce să alegem și de pe rafturile magazinelor, nu trebuie să ne ia ochii reclamele nesănătoase. Făina extrem de rafinată ne va distruge sănătatea în final. Trebuie să ne preparăm prdusele de panificație cu produse organice. 

Trebuie să prevenim îmbolnăvirea, este cea mai corectă soluție, ca medic, ca om, ca mamă”, a declarat medicul Adina Alberts pentru Antena 3. 

Ghid pentru românii care stau în izolare

×
Subiecte în articol: pandemie ghid de izolare
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close