Antena 3 CNN Actualitate Cristian Ghinea, despre iubita lui Dragnea: ”Era un fel de împărăteasă a Parlamentului căreia demnitarii îi țineau liftul”

Cristian Ghinea, despre iubita lui Dragnea: ”Era un fel de împărăteasă a Parlamentului căreia demnitarii îi țineau liftul”

Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a comentat eliberarea fostului lider PSD Liviu Dragnea din închisoare și a povestit cum s-a întâlnit în lift la Parlament, în urmă cu câțiva ani, cu iubita acestuia, Irina Tănase.

Cristian Ghinea, despre iubita lui Dragnea: ”Era un fel de împărăteasă a Parlamentului căreia demnitarii îi țineau liftul”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    17 Iul 2021   •   14:01

Cristian Ghinea și-a amintit mobilizarea parlamentarilor la care a asistat în lift, atunci când Irina Tănase și-a făcut apariția.

„Toți ăștia, repet, au fost oameni care efectiv îi pupau mâna. Eu am văzut o fază, apropo de partenera domnului Dragnea. Eram în Parlament și, la un moment dat, era o rumoare pe hol. Iordache ținea liftul pentru cineva. Și am nimerit în lift cu o doamnă înaltă, frumușică, care efectiv avea o escortă de pesediști de frunte după ea. După aia, după mulți ani, că era secret pe vremea aia, mi-am dat seama că era doamna Tănase. Doamna Tănase era așa un fel de împărăteasă a Parlamentului căreia demnitarii îi țineau liftul, ceva fabulos”, a relatat ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, pentru Aleph News.

Despre eliberarea lui Liviu Dragnea din închisoare, Cristian Ghinea a precizat că ”l-a amuzat” modul în care au reacționat unii membri PSD.

„Pentru mine este foarte amuzant, nu pot să critic eu Justiția, dar mi se pare foarte amuzant cum iese Dragnea și găsește pe toți servitorii săi la masa PSD și ăștia nu știu cum să-i spună – băi, stai pe afară, că nu mai e loc de tine. Adică toți – Dâncu, Ciolacu, Grindeanu – toți ăștia pe care el i-a făcut mari, i-a dus la pește în Belina, este foarte amuzant și cumva trist, în legătură cu ce înseamnă roata destinului. Ești sus, ești jos, și te omoară ai tăi până la urmă”, a declarat Ghinea.

Irina Tănase, prima declarație după eliberarea lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a părăsit, joi după-amiază, penitenciarul, după ce Tribunalul Giurgiu a decis, definitiv, eliberarea sa. Liderul PSD a fost așteptat de logodnica sa, Irina Tănase, care era foarte nerăbdătoare să plece împreună cu el acasă.

De altfel, Irina Tănase a izbucnit în plâns de fericire. În cadrul primului interviu oferit pe 15 iulie, ea a vorbit și despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea.

„Eu am plâns când am aflat decizia instanţei. A fost greu pentru că eu am stat doi ani singură, fără să ştiu dacă el o să mai iasă în viaţă de acolo. Nu am putut să ne facem planuri pentru că noi nu ne aşteptam ca acestă decizie să fie favorabilă. Pe de altă parte, dacă decizia era nefavorabilă, toate planurile şi tristeţea ar fi fost mut mai mare.

El trebuia să intre în comisia de eliberare pe 21 februarie şi a intrat cu două luni şi jumătate mai târziu. Suntem în iulie. Starea de sănătate nu este bună. Va trebui să facă nişte controale să vedem exact care e starea. Şi ce se poate face ca să îşi revină. Dar psihic era bine, era fericit, orice om în situaţia asta, cum ar fi putut să fie?!”, a declarat Irina Tănase.

×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close