Antena 3 CNN Actualitate Anunţ important pentru locuitorii Sectorului 4: ''Ne digitalizăm 100%''

Anunţ important pentru locuitorii Sectorului 4: ''Ne digitalizăm 100%''

Primarul Daniel Băluţă a anunţat că ghișeele din Sectorul 4 unde se plătesc taxele și impozitele vor fi desființate, iar plăţile se vor efecuta online. ''Ne digitalizăm 100%'', a anunţat edilul.

Anunţ important pentru locuitorii Sectorului 4: ''Ne digitalizăm 100%''
de Georgiana Adam    |    20 Ian 2021   •   20:10

Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, a anunțat că va desființa toate centrele în care pot fi plătite la ghișeu taxele și impozitele locale.

''Desființăm ghișeele la nivelul Sectorului 4. Anul 2021 va fi ultimul în care vom mai sta la cozi să ne plătim taxele și impozitele. Ne digitalizăm 100%. Însă, pentru că vor mai fi oameni care nu vor ști cum să își plătească dările în sistem online, vom mai păstra puncte de informare și asistență a cetățenilor, în diferite locații din sector, pentru cei care au nevoie de ajutor, fie că vorbim despre utilizarea platformelor electronice, fie că discutăm despre folosirea stațiilor de plată self-pay. Trebuie să înțelegem că acesta este viitorul. Vrem sau nu vrem, către acest drum se îndreaptă omenirea.

Pe parcursul timpului vă voi mai informa cu privire la acest aspect și nu trebuie să vă speriați sau să vă panicați. Vom face acest pas către digitalizare împreună'', a anunţat Daniel Băluţă pe contul său de Facebook.

×
Subiecte în articol: Daniel Băluţă sectorul 4 ghişee
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Pană de curent uriașă în patru țări din Europa. Peste tot se aud sirenele ambulanțelor
x close