Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Dincă este în casa din Caracal. Anchetatorii au ridicat noi rămășițe de oase

Gheorghe Dincă este în casa din Caracal. Anchetatorii au ridicat noi rămășițe de oase

Gheorghe Dincă este în casa din Caracal. Anchetatorii au ridicat noi rămășițe de oase
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
02 Aug 2019   •   15:08

UPDATE  Anchetatorii au ridicat noi rămăşiţe de oase din curtea lui Gheorghe Dincă, spun surse apropiate anchetei. Suspectul este deja de câteva ore din nou în casa ororilor, de unde Alexandra a sunat în urmă cu mai bine de o săptămână să spună că este captivă.

Procurorii şi poliţiştii au instalat acolo un cort de campanie şi răscolesc totul metru cu metru. 

----------------------------

UPDATE   Anchetatorii au reluat vineri, la o săptămână de la începerea percheziţiilor, cercetările la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, în prezenţa acestuia. Potrivit anchetatorilor aceștia au preluat cercetarea de la zero, iar cercetarea va dura cel puțin patru zile.

Surse judiciare au afirmat că Gheorghe Dincă se află în spatele casei și le oferă anchetatorilor informații cu locul în care Alexandra a fost captivă.

----------------------------

UPDATE Gheroghe Dincă este în acest moment în Caracal în subsolul casei împreună cu anchetatorii. Bărbatul a fost adus în această dimineață la Caracal după ce noaptea trecută, la audieri, a spus din nou ca le-a ucis pe Alexandra si Luiza. 

Urmează ca anchetatorii să spargă gropile betonate. Proprietatea sa s-a împărțit pe patru suprafețe pentru căutări, în paralel, pe mai multe piste. 

----------------------------

UPDATE  Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, a ajuns, vineri, la casa din Caracal unde le-ar fi ucis pe cele două adolescente, și participă, alături de procurorii DIICOT, la verificări.

Criminaliștii au ridicat oase din vegetație, care urmează să ajungă la expertiză pentru a li se stabili originea.

-----

UPDATE Bărbatul suspect că ar fi ucis două adolescente se află în ”Casa Groazei” din Caracal. Acesta trebuie să fie în incinta locuinței în momentul în care căutările sunt în desfășurare.

Cei de la Criminalistică se află dincolo de poartă și ridică amprente în cea de-a șaptea zi de la dispariția Alexandrei.

După ridicarea amprentelor se va trece la căutările efective în profunzimea curții și vor fi chemate utilaje pentru a sparge terenul din incinta locuinței lui Gheorghe Dincă.

----------------------------

UPDATE Gheorghe Dincă este în drum spre Caracal  la această oră, unde vor continua cercetările în casa ororilor.

A trecut fix o săptămână de când anchetatorii au intrat peste criminal, iar casa nu a fost rascolită pentru probe nici la această oră, ci a fost sigilată. Probele se pot distruge dacă nu sunt conservate cum trebuie, spun specialiștii.

----------------------------

Gheorghe Dincă, suspectul crimelor de la Caracal, va fi adus vineri dimineață la Caracal.

În această dimineață la ”Casa groazei” vor ajunge procurorii DIICOT împreună cu suspectul de crimă, Gheorghe Dincă și o echipă multidisciplinară de la omoruri din București, DIC și DCCO.

Aceștia vor face o percheziție în baza unui mandat emis de jucători joi. Vor veni cu excavatoare, corturi de campanie și vor săpa în toată curtea în căutare de noi indicii.

Citește Și Gheorghe Dincă, audiat nouă ore la DIICOT: „M-a rugat domnul procuror să nu vă dau detalii”

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Caracal crime DIICOT
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close