Antena 3 CNN Actualitate Giani Deli-Iorga vrea să fie judecat în libertate

Giani Deli-Iorga vrea să fie judecat în libertate

Giani Deli-Iorga vrea să fie judecat în libertate
Sursa foto: Foto: Video News
18 Ian 2011   •   19:59

Giani Deli-Iorga vrea să fie judecat în stare de libertate. Instanţa a fost, însă, nevoită să amîne verdictul pentru că avocata angajată de familia suspectului a intrat în concediu medical. O surpriză neplăcută pentru tînărul despre care psihiatrii spun că pare un tip normal şi sincer. Dacă specialiştii îşi vor menţine punctul de vedere, vor vedea după ce discută şi cu mama lui Deli-Iorga.

Giani Deli-Iorga vrea să fie judecat în libertate pentru uciderea soţilor Garoafă. Azi a fost adus din nou în faţa judecătorilor. Lângă el a fost doar familia pentru că avocatul plătit s-a îmbolnăvit.

Suspectul dublei crime de la Cernavodă a refuzat apărătorul din oficiu. Instanţa a fost nevoită astfel să amâne judecarea recursului încă două zile.

Între timp, psihiatrii încearcă să decifreze mintea lui Giani Deli-Iorga, însă vor găsi cheia evaluării abia după ce vor sta de vorbă şi cu mama lui Deli-Iroga.

Până la judecarea recursului, Giani Deli-Iorga rămâne la Clinica de Psihiatrie din Palazu Mare. Deşi a fost cooperant, psihologii au cerut mai mult timp pentru evaluarea lui.

Între timp continuă căutările lui Bogdan Mitu, cealaltă necunoscută în cazul de la Cernavodă. O navă cu sonar verifică fiecare metru din Dunăre, în zona unde Mitu a fost văzut ultima dată.

 

×
Subiecte în articol: criminal Cernavoda
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close