Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali a anunțat când ar putea să se călugărească

Gigi Becali a anunțat când ar putea să se călugărească

Gigi Becali își dorește foarte mult să se călugărească, fie în România, fie în Grecia, pe muntele Athos. Latifundiarul nu le are, însă, de partea sa în acest demers nici pe fiicele sale și nici pe soția sa.

Gigi Becali a anunțat când ar putea să se călugărească
de Gabriel Dano    |    12 Iul 2021   •   16:43

În ultima vreme, Becali își exprimă din ce în ce mai des dorința sa de a se retrage departe de ochii publicului și de a trăi o viață mai aproape de Dumnezeu. În plus, potrivit apropiaților, nu mai participă la orice fel de eveniment.

Acestuia îi place să fie departe de privirile curioase. Dată fiind religiozitatea sa, patronul FCSB evită pe cât posibil evenimentele pompoase, inclusiv nunțile apropiaților, la care le trimite drept invitate pe fiicele sale.

Gigi Becali nu o să mai apară la astfel de evenimente. S-a retras foarte mult! Când e vorba de a fi reprezentat la nunți ale apropiaților merg fetele lui. Va mai merge doar la nunțile fetelor”, a dezvăluit o sursă apropiată lui Gigi Becali, pentru Prosport.

Când vrea să se călugărească Gigi Becali

Potrivit sursei citate, Gigi Becali discută tot mai des în ultimul timp despre retragerea sa la o mănăstire. Patronul FCSB ar fi destul de decis, însă de la spus și până la făcut calea este una destul de lungă, deoarece familia sa se împotrivește.

„Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis.

În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani”, a spus Gigi Becali.

Potrivit sursei apropiate omului de afaceri, Becali intenționează să se călugărească după ce își va vedea ultima fată măritată.

„Spune tot mai des că după ce și va vedea și ultima fată la casă ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos. Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut și sunt convins că va face acest pas”, a declarat unul dintre prietenii afaceristului.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close