Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali a cumpărat o pensiune şi o bisericuţă într-o zonă superbă din România

Gigi Becali a cumpărat o pensiune şi o bisericuţă într-o zonă superbă din România

Gigi Becali a cumpărat o pensiune şi o bisericuţă într-o zonă superbă din România. Afaceristul ar fi văzut proprietățile pe internet şi s-ar fi arătat pe loc extrem de interesat mai ales de mica biserică din curtea pensiunii.

Gigi Becali a cumpărat o pensiune şi o bisericuţă într-o zonă superbă din România
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    14 Dec 2021   •   17:39

Cele două construcţii au fost ridicate în urmă cu aproximativ 15 ani de familia suceveanului Dumitru Ciobanu, scrie Adevărul. Iar Gigi Becali ar fi plătit 180.000 de euro. Localnicii spun că între Becali şi Ciobanu nu ar fi existat o relaţie de prietenie.

În bisericuța respectivă un preot călugăr oficiază de două ori pe lună slujbe religioase în timp ce în pensiune locuiesc două măicuţe care au grijă de întreaga proprietate. Aceste detalii i-au făcut pe cei din zonă să se gândească la faptul că Gigi Becali ar lua în calcul ca pe respectiva proprietate să amenajeze o mănăstire în zonă.

Reprezentanţii Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor nu au confirmat încă un astfel de plan, însă surse din instituţia bisericească spun că Gigi Becali ar fi făcut această achiziţie pentru că se temea că mica biserică ar putea ajunge la reprezentanţi ai cultelor neoprotestante.

Nu este pentru prima dată când Gigi Becali se implică în diferite acţiuni în regiunea Bucovinei. Este de notorietate buna relaţie pe care afaceristul o avea cu răposatul Pimen Suceveanul, fost arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor.

În virtutea acestei prietenii, patronul clubului de fotbal FCSB a construit zeci de case pentru sinistraţi, în comuna Arbore, mai precizează sursa citată.

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close