Antena 3 Actualitate Gigi Becali a mărturisit că este sunat de mulți bătrâni. Ce i-au transmis aceștia

Gigi Becali a mărturisit că este sunat de mulți bătrâni. Ce i-au transmis aceștia

24 Mar 2020   •   18:29
Gigi Becali a mărturisit că este sunat de mulți bătrâni. Ce i-au transmis aceștia
Sursa foto: foto- Agerpres

Gigi Becali a dezvăluit că este sunat de bătrâni care îi cer mâncare, iar finanţatorul FCSB-ului susţine că a format o echipă pentru a ajuta persoanele vârstnice. Becali va furniza măşti spitalelor din Craiova şi Caracal.

Gigi Becali a dezvăluit că este sunat de persoanele vârstnice care îi cer ajutorul, deoarece aceştia duc lipsa hranei.

Finanţatorul FCSB-ului a declarat că, pentru a-i ajuta pe bătrânii din România, a format o echipă pe care o plăteşte pentru a le furniza hrană persoanelor în vârstă, potrivit Mediafax.

De asemenea, Gigi Becali susţine că va furniza măşti spitalelor din Craiova şi Caracal.

„Nu se poate aşa ceva în spitale. Nici măşti nu suntem în stare să avem? Mă duc acum să duc nişte măşti la Craiova şi la Caracal. Mă sună bătrâni, că trebuie să le duc mâncare, oamenii nu au mâncare. Îmi e milă, ce să fac...Am o echipă care se ocupă de asta. Le dau bani şi duc mâncare la oamenii bătrâni”, a spus Becali, la Pro X.

Gigi Becali este de părere că oamenii de afaceri se pot implica pentru a ajuta România să treacă peste criza economică provocată de pandemia de coronavirus.

„Noi trebuie să ne împrumutăm ca stat şi să băgăm bani mulţi ca să fim cot la cot cu ei. Criza de coronavirus ne poate fi benefică. Vin românii, aduc şi banul şi dacă injectăm şi noi măcar 20-30 de miliarde putem să plecăm de pe loc şi să îi prindem din urmă. Ne împrumutăm şi plătim peste 30-40 de ani, dar plecăm cu viteză, cu demaraj de pe loc. La ora asta ce fac ei că nu dau nici măcar măşti la spitale şi plâng doctorii să le dau eu măşti. Împart şi eu câte 1000-2000 de măşti la câte un spital, ce facem, păi dormim? Daţi-vă la o parte de acolo, să vină 7-8-10 oameni de afaceri şi să luăm noi măsurile astea de economie. Dacă nu ştiţi, nu e ruşine! Vin eu cu nişte oameni pe care îi aleg eu şi rezolvăm noi. Nu cu Mercedes să plecăm de pe loc, dar măcar cu Audi să plecăm, dar nu cu Trabantul”, a mai spus Becali.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close