Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali a petrecut prima noapte în arest. După ce a intrat în închisoare a fost vizitat de Meme Stoica şi Cristi Borcea

Gigi Becali a petrecut prima noapte în arest. După ce a intrat în închisoare a fost vizitat de Meme Stoica şi Cristi Borcea

Gigi Becali a petrecut prima noapte în arest. După ce a intrat în închisoare a fost vizitat de Meme Stoica şi Cristi Borcea
de O.P.    |    21 Mai 2013   •   05:37

Gigi Becali şi-a petrecut deja prima noapte la Penitenciarul Rahova.  Omul de afaceri s-a predat în cursul serii la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov iar apoi a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei.

Cu puţin înainte de miezul nopţii, Gigi Becali a fost transferat la Penitenciarul Rahova, acolo unde va sta pentru următorii trei ani.

Ultimele ore de libertatea şi le-a petrecut în familie. Şi-a luat rămas bun de la cei dragi, mai ales că de acum încolo îi va vedea doar la vorbitor. 

Le-a spus fiicelor sale să nu îşi întorcă spatele spre Dumnezeu şi să meargă la biserică în fiecare duminică. Alături de el au fost tot timpul Mihai Stoica, managerul Stelei şi Cristi Borcea, finul său. 

După ce a aflat decizia judecătorilor, Gigi Becali s-a dus acasă pentru a-şi lua la revedere de la familie.

La vila lui Becali au venit şi apropiaţii finanţatorului Stelei, printre care şi Laurenţiu Reghecampf şi soţia lui Ana Maria Prodan. 

Din Pipera, Becali s-a dus la sediul IPJ Ilfov unde s-a predat poliţiştilor. A fost transferat imediat în arestul Poliţiei Capitalei.

Nici nu a ajuns bine acolo că a început pelerinajul apropiaţilor lui Gigi Becali.

Într-un final, în arestul poliţiei au ajuns şi ceilalţi doi condamnaţi în acest dosar Victor Babiuc şi Dumitru Cioflină care au fost săltaţi de poliţişti de acasă.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Gigi Becali becali condamnat
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close