Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali a sponsorizat unul dintre show-urile României la Eurovision. „A dat acest cadou pentru ca noi să avem un show frumos la spectacol”

Gigi Becali a sponsorizat unul dintre show-urile României la Eurovision. „A dat acest cadou pentru ca noi să avem un show frumos la spectacol”

Gigi Becali a sponsorizat unul dintre show-urile României la Eurovision. „A dat acest cadou pentru ca noi să avem un show frumos la spectacol”
18 Feb 2019   •   23:56

Cântărețul Andrei Ștefănescu a povestit cum a sponsorizat Gigi Becali show-ul realizat de România la concursul Eurovision în anul 2007. În acel an țara noastră a fost reprezentată de formația Todomondo. 

Potrivit artistului, omul de afaceri a plătit nu mai puțin de 5.000 de euro pentru ca spectacolul făcut de trupă să iasă perfect pe scena de la Helsinki. 

„Gigi Becali m-a ajutat pe mine direct, în 2007. Lumea trebuie să ştie. În 2007 sau 2008, când am câştigat noi Eurovision România, am plecat la Helsinki. La Helsinki, din păcate, pentru scenografia noastră… Noi aveam nişte momente, voiam nişte artificii, nişte perdele de artificii care să sară de sus. Aşa era momentul nostru gândit la Bucureşti. 

În spate era un perete plin de leduri, pe scenă la fel, se vedeau tot felul de imagini din ţările respective, despre care noi cântam. La un moment dat, pe final ne trebuiau nişte artificii care să sară, să coboare, era un moment culminant al piesei. Neavând posibilitatea, costau 5.000 de euro ce ne trebuia… N-am avut la cine să apelăm şi am apelat la Gigi. Gigi Becali a zis: „E pentru România? Îţi dau banii”. 

Şi ne-a dat cei 5.000 de euro, cu care noi am reuşit să facem momentul să arate foarte bine România. Noi eram România în momentul acela. A dat acest cadou pentru ca noi să avem un show frumos la spectacol. Face lucruri care ajută oameni şi care nu se ştiu”, a dezvăluit Andrei Ştefănescu. 
 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali romaniei Eurovision
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close