x close

Gigi Becali amenință că pleacă din România: „Sunt hărțuit! Banca mi-a zis să-mi scot banii din conturi"

de D.G.    |    17 Feb 2020   •   21:49
Gigi Becali amenință că pleacă din România: „Sunt hărțuit! Banca mi-a zis să-mi scot banii din conturi" 817 Foto: Agerpres

Gigi Becali este extrem de supărat după ce banca la care își ține banii l-a anunțat să-i mute pentru că trebuie să faca raport la DNA pentru fiecare tranzacție a latifundiarului.

„E posibil să mă retrag puțin din viața publică. Nu mai are rost! Am fost acum anunțat că, din cauza procurorilor, trebuie să-mi mut banii din conturile mele, ale fetelor și ale nevestei. Nu mai am voie să țin banii în banca aia. O să întreb la DNA unde am voie. M-au înștiințat de la bancă. Am 30 de zile să mut banii. Mi-au zis «Domnule Becali, pentru fiecare tranzacție pe care o faceți trebuie să dăm raport la DNA. Nu putem așa!

O să întreb la DNA unde am voie și dacă mai am voie să stau în România. Dacă nu, mă mut în altă țară. Pentru că am făcut spălare de bani nu mai ai voie să țin banii în bancă. Arată-mi spălarea de bani! Dacă țin banii cash, spune lumea că fac spălare de bani. Dar nu am voie să-i pun în bancă. Înseamnă că nu am voie să am bani!”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

„O să fac adresa la DNA. Le zic «Bă, voi nu mă mai vreți în România?!». Să spună «Bă, pleacă!». Și 4-5 ani mă duc în altă țară", a adăugat Becali.

Citeşte mai multe despre:

Gigi Becali
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati